NAMERNO STE ME STAVILI DA SEDIM PORED JOVANE Stefan Karić pobesneo u studiju,a njena reakcija je iznenadila sve
Printscreen

Stefan Karić bio je gost jedne emisije gde se posvađao sa voditeljkom i bivšom cimerkom, Sanjom Stanković.

Stefan je na samom početku govorio o vezi Sanje Grujić i Marka Stefanovića, a onda se naljutio.

- Iskreno ne znam je kao agresivnu devojku. Mislim da je to uradila, zato što je ranije gledala rijaliti i misli da je zanimljivo. Njoj se stvarno sviđa ovaj dečko, nije u lažnoj vezi sa njim, ali ove njene reakcije... U pogrešnom pravcu ide ta veza - rekao je Stefan.

Printscreen

 

- To sam baš htela da te pitam, pošto si imao turbulentne veze i Marko je u svađama Sanji svašta pričao i ti si svojim izabranicama isto to govorio. U kom pravcu ide takva veza? - upitala je Sanja.

- Nikada nisam doživeo da me devojka udari, nisam imao agresivne devojke. Možda to nisam budio u njima - rekao je Stefan.

- Je li to normalno kada se posvađate da govorite tako gnusne stvari? Ti si gost, ti si došao ovde da odgovaraš, a ne ja. Ne možeš za devojku da kažeš da je ku*va, a posle se pomiriš sa njom - rekla je Sanja.

Printscreen

 

- To je u afektu rečeno. Ja sam ku*vom nikada ne bi bio da znam da je to. Jednoj devojci sam to rekao, pa će mi se to sad stalno napijati na nos - kazao je Stefan, pa se nadovezao:

- To što sam ja tvoj gost, nemoj da me podbadaš.

 -Ti si unutra radio neke stvari. Kada god sam ti nešto rekla, gledao si to kao napad. Pitam te najnormalnije, njihova veza je slična tvojima - kazala je Sanja.

- Ja sam izgovarao i svi smo. Nije slična ni sa jednom koja je unutra. I ova devojka je sela pored mene, Jovana. Ti misliš da sam ja lud što je ona Jovana, što sam ja seo pored nje? - rekao je Stefan tokom gostovanja na RedTv.

MILJANA JE BILA MOJ FAN Jelena Golubović nije štedela Kulićevu, zadrugarka iznela šok detalje njihovog sukoba

Komentari (0)

Loading