OTKRIVEN POL Ana Korać održava trudnoću u strogoj tajnosti, a sada se saznalo da li starleta nosi dečaka ili devojčicu
Foto: Printscreen/instagram

U prethodnim izjavama bivša zadrugarka Ana Korać  je često isticala kako bi volela da na svet donese devojčicu, ali kako saznaje ekipa emisije "Ekskluzivno", poslednje lekarske prognoze pokazale su da će roditi dečaka.

Naime, Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila srećnija zbog nove ljubavi, te da bi sa novim partnerom htela da se ostvari na svim poljima, kao i da bi volela da dobije ćerkicu.

OTKRIVEN POL Ana Korać održava trudnoću u strogoj tajnosti, a sada se saznalo da li starleta nosi dečaka ili devojčicu

Foto: Printscreen/instagram

 

-Svuda oko nas su neke bebe, gde god se okrenem samo vidim bebe. To je neki znak. 2022. godina mi je počela prelepo i želela bih da se ostvarim s njim na svim poljima, i volela bih da dobijem devojčicu - smejala se tada Koraćeva, pa nastavila:

-Ne znam da li sam normalna, ali prvi put da sa muškarcem želim stvarno da mi sve uspe, eto, to baš želim - kazala je Ana jednom prilikom u emisiji "Ekskluzivno".

Kako se dalje saznaje, Koraćeva zajedno sa svojim partnerom uživa u ljubavi i održava trudnoću daleko od znatiželjnih očiju javnosti.

- Ana nije zahtevna, jako je draga. Rekla bih da je lagana, ali "lagana" je mala reč, pre bih rekla da je mnogo draga osoba. Povukla se iz javnog života, pa ne bih ni ja puno da pričam i iznosim informacije, s razlog je to uradila - istakla je Tatjana, Anin lični savetnik u trudnoći.

TREBA DA SE BORI ZA DETE Ivanova devojka otkrila da Marinkovića podržava u dokazivanju očinstva: Bolesnici ga ucenjuju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mara

17.11.2022 14:56

Sve najlepše joj želim,i da dobije dve devojčice,duplo da joj se ispuni želja.Da lepo iznese trudnoću i što lakši porođaj,i naravno zdravu bebu.

Mijat

17.11.2022 16:08

Da rodi devojčicu i da bude lepa na mamu školovanja na mamu i da se bavi istim poslom kao majka

Miki

17.11.2022 18:26

Sad mi je lakše, večeras ću mirno da spavam!