TREBA DA SE BORI ZA DETE Ivanova devojka otkrila da Marinkovića podržava u dokazivanju očinstva: Bolesnici ga ucenjuju!
Printscreen

Tokom sukoba sa Marijom Kulić, Ivan Marinković otkrio je da će tražiti da  uradi DNK analizu kako bi dokazao da je Miljanin sin Željko i njegovo dete.

Trenutni staratelj malog Željka je njegova baka Marija sa kojom je Marinković ušao u sukob, a sada je Ivanova devojka Jelena Ilić prokomentarisala novonastalu situaciju. 

-Iskrena da budem, nisam ispratila emisiju noćas, ali stojim pri svome stavu. Kulićima je sve igra, sve im je rijaliti. Oni zarađuju na bolesnoj ćerki, a sada prave priču i za unuka. To dete bi trebalo da raste u normalnim uslovima i da se izostavi iz njihove prljave igre, moraće zakon da reaguje kad-tad - rekla je Jelena.

TREBA DA SE BORI ZA DETE Ivanova devojka otkrila da Marinkovića podržava u dokazivanju očinstva: Bolesnici ga ucenjuju!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Oni nisu razumni ljudi da bi se sa njima postigao dogovor, na Ivanovom mestu bih ostala pri stavu da mi dete nije rijaliti i da neću ni njima dozvoliti to, ali on je nastavio da se svađa sa njima. Zakonski to nije čisto, ali vreme je da se sve promeni i da dete raste u normalnim uslovima - direktna je bila Ilićeva.

Ona je nakon toga istakla da smatra da Ivan ne treba da spušta loptu sa Kulićima.

-Ne mogu da verujem da on traži od njih šansu da vidi dete! I to samo zato što se nalaze tamo. Samo treba biti pri stavu da zakon sve može da reši i da se oni ne pitaju ništa za to. Volela bih da i dalje želi ono što je planirao pre i da ne odustaje od toga, da preko socijalne službe, ako treba, viđa dete, a ne da bolesnicima koji su željni osvete i puni gneva dozvoli da ga ucenjuju. Ivan je rekao čak i da ne bi radio DNK jer je Željko isti on, što znači da mora da se bori za to dete, a ne da popušta njima - zaključila je Ilićeva.

PROGOVORIO O NESTALOJ MARIJANI Brendon se prisetio poznanstva sa zadrugarkinom sestrom: Vaš otac mi se zahvalio što sam je podržao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading