DOBILA TUŽBU ZA NASILJE Protiv Maje Marinković pokrenut postupak pred sudom, starleta pobesnela:  To nisu muški kodeksi
Printscreen

Maja Marinković otkrila je da ju je Uroš Ćertić tužio za fizički napad.

Naime, Maja je saznala da ju je Uroš Ćertić tužio zbog fizičkog napada na njega, kada ga je šoljom udarila po glavi, a onda i pljunula.

DOBILA TUŽBU ZA NASILJE Protiv Maje Marinković pokrenut postupak pred sudom, starleta pobesnela:  To nisu muški kodeksi

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kad sam se vratila sa medenog meseca sačekala me je tužba. Imaš puno pravo na to, ali bila sam isprovocirana tvojim rečima. Pao si u mojim očima zbog toga, nisam smatrala da si neko ko će da se tužaka po sudovima sa devojčicom od 26 godina. To nisu muški, beogradski kodeksi - pričala je Maja.

Podsetimo, Maja Marinković napala je Uroša Ćertića kad je saznala šta sa Sandrom Bakšom priča o njoj. On je komentarisao njen moral, a Marinkovićeva je u jednom trenutku izgubila kontrolu i udarila Ćertića šoljom, što je strogo zabranjeno u Beloj kući, kao i svaki vid i oblik nasilja, te je za njeno ponažanje usledila i kazna oduzimanjem honorara.

ŠEĆER MI JE 26 Taki Marinković završio u Urgentnom Centru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
mina

16.11.2022 09:23

bravo urose udri po dyepu mahalusu jako da se yapita dali ce i dalje da diye ruku

Nins

16.11.2022 10:40

Bravo Uroše,nisu muški kodeksi,a ona sve redom da šamara,poliva grebe ,udara šoljom po glavi ,to jesu kodeksi.Sad nek plati svoje bahato ponašanje,kući tata neka joj toleriše.

Rale

16.11.2022 16:39

Bravo za Certica. Neko ovoj bolesnici mora da pokaze da ne moze da se ponasa kao nenormalna pod izgovorom " To sam ja".🤮🤮🤮🤮🤮🤮