TUŽIĆU GA Radomir Marinković Taki žestoko opleo po nekadašnjem prijatelju: Bolesnik, pitajte ga gde su mu deca
Printscreen

Taki Marinković se oglasio nakon skandaloznog rata svoje ćerke Maje Marinković i doskorašnjeg prijatelja Miljana Vračevića,

 Vračević je  između ostalog rekao da je Maju "otac mentol napravio za 100 maraka prostitutki".

- Šta ste očekivali od njenog rabadžije, od jednog šoferdžije, koji je auto dobio u vojsci, jer je preglup? Pitam se samo gde su Majine naočare koje je polomio od pre mesec dana? To nije slučajno, Maji je namerno polomio naočare! Hoću da mi se stvori 600 evra, koliko su naočare koštale, ko će to meni da plati?! - bio je vidno besan Taki, koji je ranije negovao prijateljske odnose s Vračevićem.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dan pred ulazak u "Zadrugu", kada sam se pojavio na rođendanu Filipa Đukića, on je govorio:"Evo ga Taki kralj, evo ga Bog, evo je moć", nosio me oko bazena! Ja sam njegov idol! Sam je Maji priznao da je kačio one njene smešne klipove, on je Majin fan!

Miljanovu izjavu o njemu i njegovoj bivšoj ženi, sa kojom je dobio Maju, smatra skandaloznom.

Printscreen

 

- To može da kaže samo bolestan čovek. Šta, ja sad treba da uzimam u usta njegovu porodicu? Ja nisam učesnik "Zadruge". To može da kaže samo prost čovek. On je jedan rabadžija koji gura leševe po bolnici, a ja da mu vređam porodicu ne pada mi na pamet. Tužićemo ga! Ne ja, tu je Majin advokat. Ne pada mi na pamet da gubim vreme na tog Gargamela, to pas s maslom ne bi mogao da pojede - kaže Taki i zaključuje:

- I ćerka i žena iz prvog braka mu žive u Nemačkoj, ne izdržava ih on, to sve laže! Pitajte ga gde mu je žena i gde su mu deca. Upoznao sam na buvljaku rođenog brata od njegove žene, sve mi je to ispričao.

VEĆINA MOJIH KOLEGA TO RADI Ljupka Stević progovorila o problemu koji drma estradu

Komentari (3)

Loading
Sima

15.11.2022 20:51

Oa će te Taki život pokopati. Znaš li ti šta radi na napolju....pa i unutra.. Ona je ispuštena u vaspitavanju i dr.i dr. Maja je težak psiho, agresivna,mere mere ni granice ni u čemu Ubiće je kompleksi.Šta izigrava po Zaruzi plastikaru, a prirodna je bila kao avet....

Duška

15.11.2022 23:39

Što roditelj može da uništi sopstveno dete,vidimo na majinom primeru!

Cile

17.11.2022 11:21

Nezna se ko je veći bolesnik botoksirani ili njegova ćerka