KAD SMO KRENULI IZ KUĆE, LIČILO MI JE NA SAHRANU Ivan bez dlake na jeziku opisao atmosferu na svadbi
Printscreen

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivanu Marinkoviću kako bi prokomentarisao atmosferu na spektakularnoj svadi Maje Marinković i Bilala Brajlovića, kao i to da li su postojali zadrugari koji su sabotirali svadbu.

- Ja sam juče to pokušao da kažem, ali je Maja nešto istripovala u glavi. Misli da sam ja mrzitelj nje i Bilala. Zorica i ja smo pričali u pušionici o tome. Maja je posle momačke večeri, prišla mi je i pitala me: "Da li sam ispala gospođa?". Ona je ispala gospođa, nije ništa uradila, za razliku od Bilala koji je bio katastrofa - rekao je Ivan, pa dodao:

KAD SMO KRENULI IZ KUĆE, LIČILO MI JE NA SAHRANU Ivan bez dlake na jeziku opisao atmosferu na svadbi

Printscreen

 

- Maja je glupa, ja mogu nešto i pametno da kažem, mogu i da vas zalaufam. Priča se o atmosferi koja je vladala pre samog početka, bila je prikladna za ono što treba da bude, uz to da smo imali šta se desilo. Svi koji smo bili spremni za veselje, morali smo da imamo to što se desilo. Ja mogu da nabrojim 10 ljudi, koji su malo đuskali i ostalo. Majo, tebi je bilo bitnije izgleda ko igra i ostalo, da gledaš krajičkom oka. Ako već ne znate običaje, stari svat je osoba koja zamenjuje i majku i oca, mladoženju i mladu. Stari svat ide i zabavlja goste...Idemo dalje, kad smo krenuli odavde, rekao sam da mi to liči na sahranu. Bilalu sam rekao da ne govori ništa, jer je pijan. Njemu je ostalo u glavi da neće da poljubi Maju dok ne čuje šta mu brat kaže, jer se zakleo. Maja je htela da te poljubi par puta, ali on nije hteo. Uzeo je svesno litar vina, kad je popio, poljubio te - rekao je Ivan.

MIKICA RAZOČARAN U BILALA Zamerio mu jer je štekara, rekao mu sve u lice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading