BRUTALANO ISKRENA Aleks Nikolić prokomentarisala ljubavne odnose u Zadruzi, pa progovorila o prijateljstvu sa Milicom
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Otkako je ušla u Zadrugu 6 Aleksandra Nikolić susreće se sa velikom osudom cimera, a sada je rijaliti učesnica progovorila o aktuelnim temama, kao i svom odnosu sa Milicom Veselinović.

-ZadrugarI pirčaju da ću videti da mi neki ljudi nisu prijatelji, ali neću da pričam neke stvari sve dok se meni to ne dokaže. Ne mogu da poverujem u neke stvari. Stalno komentarišu moje i Miličino prijateljstvo i pričaju kako je ona pričala ružne stvari dok sam bila na operaciji. Mislim da je to pogrešno protumačeno jer pričam sa njom i znam koliko je tu za mene i ja nijedne sekunde u to ne mogu da verujem. Ne sumnjam u nju, objasnila mi je sve. Za sada me niakad nije slagala, stvarno sam je zavolela, vezala sam se za nju i smatram da je isto i sa njene strane - rekla je Aleks koja je potom prokomentarisala ljubavnu vezu Maje Marinković i Bilala Brajlovića. 

BRUTALANO ISKRENA Aleks Nikolić prokomentarisala ljubavne odnose u Zadruzi, pa progovorila o prijateljstvu sa Milicom

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zna se kako mišljenje imam o njima pojednačno, loše i o Maji i o Bilalu. Kad bih pogledala njihovu vezu, čini mi se da se Bilalu zaista sviđa Maj. Primirio se, a Maja mi deluje nikad smirenije. Imaju oni svađe, ali to je ništa kakve je svađe imala u prošlosti. Rekla sam da ću ovde podržati ljubav kakva god bila. Iznenadilo mi je što me je Maja pitala kako sam kad sam se vratila sa operacije. O Bilalu imam najgore moguće mišljenje i mislim da radi neke stvari zarad rijaltiija, ima pokvarenu i podlu crtu u sebi. Ovako o njima kao vezi mislim da se zaista sviđaju jedno drugome i nekako su mi dosta slični - pričala je ona. 

Nikolićeva se potom osvrnula na odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića i Nenada Macanovića.

- To je kao serija "Mala nevesta". Miljana je poput malog deteta i u ovoj priči ona treba da raščivija u svojoj glavi šta želi. Ina je potrešena, radili su test, čekaju drugi test. Mislim da su zadrugari bili okrutni prema njoj. Miljana i Zola, ono što sam videla u petak, raznežila sam se. Znamo da između njih postoji emocija koja se nikad neće ugasiti i Bebica je toga svestan. Njihov odnos je pre toga bio dosta nezdrav i delovalo mi je kao kad je želela svima da udovolji kad je došao Bebica.  On je stvarno bio uz nju u svakom trenutku i najviše mi je žao Miljane u celoj priči. Ona sama treba da razmisli kako će i šta će, a Bebica ima pravo da ne voli Zolu izadrugare koji su podržali ljubav nje i Zole - govrila je Aleks.

GORA SAM OD NAJGORIH KU*VI Miljana Kulić progovorila o osećanjima, pa pomenula Ivana Marinkovića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading