GORA SAM OD NAJGORIH KU*VI Miljana Kulić progovorila o osećanjima, pa pomenula Ivana Marinkovića
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić otvorila je dušu u „rajskom vrtu“ i progovorila o svojim emocijama prema Lazaru Čoliću Zoli i Nenadu Macanoviću Bebici. 

 Zaigrala sam se sa Zolom, neću da pravim budalu od sebe. Imam 29 godina, neću da me neko ponižava. Što se tiče mojih osećanja, usmerena su ka Bebici. Otkako je on ušao ja vidim samo njega- rekla je najpre Miljana, pa prokomentarisala to što većina njenih cimera misli da je ona zapravo zaljubljena u Zolu.

GORA SAM OD NAJGORIH KU*VI Miljana Kulić progovorila o osećanjima, pa pomenula Ivana Marinkovića

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-To je mišljenje mnogih. Možda jesam tako izgledala, ali znam da neko pravi budalu od mene i da igra igru. Ne mogu da budem srećna kad znam da neko igra igru sa mnom i da me ne voli, to se u više navrata dokazalo i pokazalo. Verujem da mu je sve samo rijaliti i da želi da napravi budalu od mene. Hoće da dokaže da je on vodeća uloga i mi je sve u životu. Meni naš odnos može biti u početku zanimljiv, ali da imam emocije prema njemu ne bih bila sa Nenadom u vezi. Ako nekoga voliš, ne budeš sa drugom osobom. Meni su se prošle sezone pomešala osećanja, doživela sam moralno posrnuće. Kad se uzme sve u obzir ja sam gora od najgorih ku*vi, gubim legitimitet, vreme je da se uozbiljim i da shvatim da više nisam mala. Sad znam šta hoću u životu - pričala je Miljana. 

Ona je potom otkrila da je na njenu promenu uticalo i to što je saznala koliko je ponašanjem povredila svoje roditelje.

-Naravno na svakog bi uticalo da neko kaže da su mu roditelji loše. Na koga ne bi uticalo kad mu kažeš da mu je majka loše i da otac ne ustaje iz kreveta? Dosta sam ja njih sekirala, oni nisu zdravi ljudi da bi mogli da podnesu neke stvari. Ne želim da se hvatam za glavu zbog mog hira- pravdala se Kulićeva koja je potom prokomentarisala i svoj odnos sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima sina. 

-Ništa se nije promenilo, mislim da će tek biti tu svašta. On nije pitao za Željka kad je ušao Nenad, a znao je da je on provodio vreme sa njim. Mene te stvari bole. Sinoć ponižava Nenada, pa sve i da je najgori, gori od njega ne postoji. Taj Nenad se igra sa njegovim detetom i voli njegovo dete. Treba da bude zahvalan tom čoveku ako mu je malo stalo do sina. Ivam zna da Nenad dolazi iz Niša i da je provodio vreme sa Željkom, a nije pitao šta se dešava. Mislim da će tu tek biti opasna situacija između njega i mene, po njegovom ponašanju - pričala je Miljana.

ŠALJE MU POKLONE Milica Veselinović ne odustaje od Marka Markovića, Sofija Una je raskrinkala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ranko

01.11.2022 17:17

hahahahah Koji je to skupu debila i kretena

Cacak

02.11.2022 15:47

Teska budaletina. Ovako se stvorenje vise ne radja.