SKOVAO TAJNI PLAN Nenad Macanović skovao tajni plan, krije devojku od Miljane
Printscreen

Printscreen

 

Momak rijaliti zvezde Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, navodno ima drugu devojku i sa kontroverznom učesnicom rijalitija je u vezi samo iz koristi. 

Bebica je, kako tvrde domaći mediji, osmislio plan sa svojom "pravom" devojkom kako da pokupi sav novac od Miljane Kulić koji je ugovorila pre samog ulaska u šestu sezonu Zadruge. 

Iako porodica Kulić u Nenada ima neizmerno poverenje, mediji navode da je on potpuno druga osoba od onoga kako im se predstavlja. On je, navodno, sa Miljanom samo zbog novca i osmislio je na koji način će sve da joj uzme.

Pink printskrin

 

On, pored Marijine i Sinišine ćerke, navodno ima i stalnu devojku, 20-godišnjakinju iz Požarevca, koju voli i koja je zajedno s njim protiv Kulićeve.

- Bebica nikada nije voleo Miksi, nije osećao čak ni prijateljsku ljubav. Ona je za njega sprdnja i tema za ismejavanje kada je s prijateljima. Svi su bili u čudu šta on traži s njom, dok im nije objasnio da je u pitanju šarena laža za opstanak u javnom svetu, ali i priliv novac za egzistenciju. On nema empatiju ni prema svojoj deci, a kamoli prema njoj. Muze je za pare jer on dinara nema. Miksi sve finansira kada su njih dvoje u pitanju. I zajednički stan i sve što se tiče života. Ona je njega ovlastila da sve pare koje ima idu na njegov račun jer mu slepo veruje. Miksi misli da će te pare da odu za izgradnju njihove zajedničke kuće, ne sluteći kakav on ima plan za nju - počinje izvor blizak Macanoviću, pa nastavlja da otkriva detalje paklenog plana:

Pink printskrin

 

 

- Miljana je tako i prilikom potpisivanja novog ugovora za "Zadrugu 6" dala njegov račun, a ne svoj. Mislila je da je sigurnije nego da novac bude kod Marije jer joj je ona već nekoliko puta uzimala sav novac za sebe: "Ja samo njemu verujem jer me on voli. Nikad me ne bi izdao. To je čovek za koga bih ja ruku u vatru stavila. On nije kao Zola, on je od Boga dar", govorila je Miljana u našem društvu. I ne sluti, jadna, da gaji zmiju u nedrima i da on trpi sve samo zbog para i slave. Na "konto" nje je napravio rijaliti-ime i samo zbog nje egzistira. Kad nije s njom, on ne postoji. Već joj je pokupio silne pare, da nije bilo njene operacije u Istanbulu, nikad ne bi video tu svetsku metropolu - otkriva izvor i dodaje: 

- Kako je Miksi dala njegov račun za uplatu honorara, nije ni svesna šta joj se sprema. Bebica čeka da pare budu uplaćene, pa će da je šutne i nastavi život sa sadašnjom devojkom, koja je po struci kozmetičarka: "Debela svinja misli da ja nju volim, da mi se dopada. Kome Miljana, sprdnja Srbije, može da se dopada?! Cela njena porodica je nenormalna. Moram da joj uzmem pare, pa da je šutnem zauvek. Ona je najgadnija žena s kojom sam bio - rekao je Bebica jednom u pripitom stanju.

- Oni će da troše novac Miljane Kulić, a ona nije ni svesna kakav joj se pakao sprema i da će ostati bez dinara. Mlada kozmetičarka je već isplanirala da otvori salon od tih para, a Bebica joj je sve to obećao. Ona je iste fele kao on - zaključio je izvor. 

TAMO ĆEŠ DOBITI TELEFON Uroš Ćertić otkrio tajne Zadruge, evo od koga dobija informacije

Komentari (1)

Loading
BT

08.11.2022 08:00

Pa to se vidi iz aviona da Bebica koristi celu porodicu kulic. Nema osecanja prema svojoj deci a kamoli prema zeljku. Neka je pola istine sto se pise o njemu pa je mnogo. Miljana je glupa kad njemu veruje. Na kraju nece ni on da se proslavi.