VIĐALI SMO SE NAPOLJU Izneti šokantni detalji veze Sanje Grujić i Mikice Bojanića, ona ima dokaze, on je ljubio po vratu u Zadruzi
Printscreen

Voditelj Milan Milošević je dao reč Mikiju Đuričiću u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisao šok informacije koje su danas izneli Sanja Grujić i Mikica Bojanić. On je otkrio da ju je poljubio u vrat, dok je Sanja ispričala da su se viđali prošlog leta.

- Sam se upetljao u ovo, nije trebalo da je poljubi u vrat. Postoji težina reči. Naravno da se nisu viđali, ali mogu da se povrede osećanja porodice. Naravno da su se ovde upoznali, ja to znam. Kao što Mikica treba da snosi odgovornost za to ako je poljubio Sanju u vrat. Sanja treba da kaže da je ružno što kaže da se viđala, ako nije. Nek mu kaže da je pička, loš čovek - pričao je Miki.

Printscreen

 

- Ja stojim iza svojih dela - dodala je Sanja.

- Meni je problem kad ljudi nisu transparentni. Počeću da budem kao Uroš. Svi znaju na čemu su sa njim. Ako neko dođe, smeška mi se, onda ustane i usere se u život... Neko nema problem da bude rijaliti govno. Ovde može da se povredi porodica. Ne treba da se mešaju. Naravno da se nisi viđala - rekao je Đuričić.

- Odakle to znaš? Mikici veruješ, a meni ne? Njemu veruješ da me je poljubio u vrat - skočila je Grujićeva.

- Znači ti si neko ko se viđa sa oženjenim ljudima - pitao je Miki.

- Ako neko kaže da me je poljubio u vrat, ja ću da kažem da sam se viđala - rekla je Sanja.

Printscreen

 

- Ono veče kad je malo popio, Miki je išao za njim da ne napravi nešto - rekla je Zorica.

- Što si pustila da te oženjeni poljubi u vrat? On je kriv, pa je kriv. On treba da nosi težinu svojih reči. Oboje ste krivi, ružno i sa njegove i sa tvoje - pitao je Đuričić Sanju.

- Nek moja Slavica objavi prepiske i snimak kad smo se videli pred ulazak poslednji put, 5. septembra - poručila je Grujićeva.

HAOS U BELOJ KUĆI Matora napala Sanju Grujić zbog Mikice Bojanića, rekla joj da je završila sa njom

Komentari (0)

Loading