HAOS U BELOJ KUĆI Matora napala Sanju Grujić zbog Mikice Bojanića, rekla joj da je završila sa njom
Printscreen

Upravo je počeo "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je prvu temu. Sanja Grujić je ispričala da se viđala sa Mikicom Bojanićem prošlog leta, što je izazvalo veliki buru u javnosti. Reč je dobila Jovana Tomić Matora, koja je imala žestoki sukob sa Sanjom.

- Čujem ja svašta, šuškanje po kući. Ja se o Sanju nisam ogrešila nijednog trenutka. Kao ona je ljuta na mene što sam joj sinoć ono prebacila. Nisam je pljunula, uvredila, zvala kurvom... Poštujem je i ukazujem poštovanje na sve načine. Pila sam kafu sa Brendonom na zidiću, rekla da ne treba da se ljuti na Sanju, izmirili su se, bilo je kako treba. U sobi sam joj rekla da smo završile, ona kaže da je sa mnom završila sinoć. Bolje ovako nego da gajim zmiju u nedrima. Ne znam šta se dešava sa Sanjom, neka radi kako misli da treba. Danas smo birali ko je dobar čovek. 15 ljudi ne pita da li je neko ostao bez spiska. Malo sam se potresila i zbog Mikice. Kad smo ušle u konflikt, baš mi je bilo bezveze - rekla je Matora.

Printscreen

 

- Potresla si se oko Mikicine i moje svađe ili oko toga što ti Mikica nije otišao u prodavnicu - pitala je Sanja.

- Oko prodavnice. Sa tobom imam mnogo bolji odnos, koji traje od prošle godine. Znaš kakva sam bila prema tebi. Mene si uvek ispoštovala za sve, nikad me nisi opsovala, danas si se baš ružno ponela. Videla sam da si uzela spisak Ani, Jeleni, Brendonu... Koliko me je zabolelo za Mikicu, za tebe me je duplo više zabolelo - rekla je Matora.

Printscreen

 

- Izvini stvarno, mnogo te volim, gotivim, ako hoćeš oprosti, mislio sam da si dala nekome spisak - poručio je Mikica.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA ZADRUGARE Brendon ostaje vođa, a Miljana Kulić i Zola potrčci, muk u Beloj kući

Komentari (0)

Loading