LEP SU MI PAR Ivan Marinković zaprepastio sve komentarom o Miljani i Zoli, pa šokirao svojom odlukom o nominaciji
Printscreen

Počele su ""Nominacije" u Zadruzi, a prvi je reč da bira između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole dobio Ivan Marinković, sa kojim Miljana ima dete, malog Željka.

- Te davne 2017.godine, prvog septembra, sećam se, njen otac, Siniša Kulić prišao mi je, ni sam ne znam zbog čega, znao me je kao učesnika rijalitija. Šalim se, prišao mi je, mislio sam da je novinar i on kaže da sam kralj i moli me da se ne svađam sa Miljanom. Ona je bila u sezoni pre, pa sam znao...Ja u ovom trenutku, već godinama unazad, posmatram i gledam, osim tog dela koji je svima jasan, kao majku mog deteta, gledam kao rijaliti učesnika - rekao je Ivan i dodao:

Printscreen

 

- Zolu nisam poznavao, jeste mi zabavan. Ovih tri, četiri dana koliko je tu, nije isto gledati preko tv-a i biti sa njim u prostoriji. Jako je zabavan dečko. Pozadi mi je malo kao da forsira, ali stvarno verujem u tu ljubav. U prvom planu su prošle godine bili Dalila i Car, kao i Deki i Dalila. Imao sam utisak da oni samo u rijalitiju furaju tu priču i nekako su simaptičan par. Ja o Miljani ne mogu da imam lepo mišljenje, jer osim Željka, to je neki drugi deo i segment, osim toga nemam lepe reči da kažem. Ništa nas lepo nije vezivalo i nakon saznanja o njenoj trudnoći, sve je išlo nizbrdo. Bilo je katastrofalnih reči i sa moje i sa njene strane. Pametna je, elokventna, rečita, zabavna sama po sebi. Ne znam šta bih mogao o njoj da kažem još - rekao je Ivan, pa je prešao na Zolu:

Printscreen

 

- Zola, za sad mi je zabavan. I dalje ga vidim kao najboljeg druga Filipa Cara, tj. kao njegovu senku. Ja sam tokom te sezone, zvali su me da komentarišem Zadrugu, meni je Filip Car bio favorit. Ispalo je na kraju tako da je žrtva, ali ja Dejana poznajem. Imam za njega reči hvale, imali smo jedan sukob kad je bio sa Dalilom, ali smo ostali u vrlo korektnim odnosima. I Zola mi je tu ostao kao njegova podguzna muva, tako da nemam izgrađeno mišljenje no Zoli. Hteli mi to ili ne, postoji neki animozitet. Mislim da on ima odbojnost, jer je on čovek koji je sa Miljanom već godinama. Ne mislim da je glup i da to treba da mu smeta...Nemam nikakav odnos sa Miljanom - dodao je Marinković.

RAZVEZAO JEZIK Nakon glasina da između Brendona i Marka MMA postoji neštoviše od prijateljstva, Damir otkrio nepoznate detalje

Komentari (0)

Loading