ON TO NIJE ZASLUŽIO Marija Kulić zgrožena Miljaninom odlukom da raskine sa Bebicom i da se vrati Zoli
Printsc Pink

Marija Kulić oglasila se nakon što je njena ćerka Miljana zbog ljubavi prema Lazaru Čoliću Zoli javno raskinula vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Marija ne krije da ju je Miljanina odluka razočarala.

ON TO NIJE ZASLUŽIO Marija Kulić zgrožena Miljaninom odlukom da raskine sa Bebicom i da se vrati Zoli

Printsc Pink

 

- Šta da vam kažem, razočarala sam se u Miljaninu odluku, ovo nije trebalo da uradi. Mnogo mi je žao Nenada, on to svakako nije zaslužio. Rekla sam mu, ako kojim slučajem bude ulazio u "Zadrugu", da kaže:"Dobro veče, ja sam Nenad Macanović, ja sam bivši Miljanin dečko. Slobodan sam od utorka", pa da se ona iznenadi i vidi kako je kad nju neko ostavlja. Ta njena reakcija me zanima, jer ona nema problem dok ona ostavlja, ima problem kad nju ostavljaju - kaže Marija i dodaje:

- Na ulici mi više niko ne priča: "Zašto braniš ljubav Miljane i Zole", već me svi zaustavljaju i kažu:"Marija, šta je ono, odvoji je od Zole, šta će joj on". Svi! A Miljana će se tek razočarati, jer nema pojma šta je Zola sve o njoj pričao pred ulazak i kakve je planove pravio. Njoj treba pravi muškarac, neko ko će i o njenom detetu da vodi računa, a ne jedan narkoman - zaključuje Kulićka.

ODMAH SE UMEŠAO ZOLA Miljana javno rakinula sa Bebicom, pa briznula u plač

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading