OSUDIO NASILJE Radomir Marinković za Alo! o brutalnom fizičkom okršaju svoje naslednice i Bilala Brajlovića
Pink printskrin

Iako se činilo da je Maja Marinković promenila ploču i rešila da u prošlosti ostavi sukobe, tuče i skandale sa emotivnim partnerima, novim ljubavnim brodolomom s Bilalom Brajlovićem potvrdila je onu narodnu izreku da vuk dlaku menja, ali ćud nikad.

Trenutak nepažnje njenog novog dečka i bezazleni pogled ka cimerki Ani Spasojević bili su dovoljni da starletu izvedu iz takta toliko da fizički nasrne na njega, udari ga nekoliko puta, počasti ga najgorim psovkama, a potom mu uništi garderobu i krevet.

Maja, Bilal i Taki

Printscreen

 

- Pi*ketino jedna, ti ćeš da flertuješ sa ku*vama - urlala je Marinkovićeva dok se zaletala na krevet svog dečka koji je bezuspešno pokušavao da se opravda.

Rvanje po krevetu i udarci koje mu je zadala dok su cepali odeću jedno drugom nisu bili dovoljni, pa je samo nekoliko minuta kasnije uzela jogurt i polila njegov krevet.

Nakon jednočasovnog karambola u „beloj kući“ Marinkovićeva se u suzama osamila u garderoberu i pomirila sa svojim dečkom, a njen otac Radomir Taki Marinović oglasio se za Alo! i oštro poručio da ne odobrava njeno agresivno ponašanje.

- Taj dečko nije za nju i bilo je pitanje dana kada će se pokazati da su ga zanela svetla velikog grada i da se uhvatio Maje da bi privukao pažnju koja mu je neophodna za opstanak u rijalitiju. Šta će Maji momak koji ne poštuje žene? Na samom početku rijalitija pljunuo je u lice maloletnu Valentinu. Maja se blamira uz tog klinca klošara, a on se samo šlepa uz nju - navodi Taki, koji ne krije da mu je dosta ispada koje pravi njegova naslednica.

- Razočaran sam u svoju ćerku jer je izigrala moje poverenje i nadu da je konačno postala zrela i normalna, i da se sklonila od toksičnih odnosa koji je prikazuju u lošem svetlu. Nisam odgovoran za svaku glupost koju Maja napravi i nisam ponosan na to što radi. Ne mogu da krivim tuđe dete kada moje pokazuje neprihvatljivo ponašanje. Molim boga da je prođe ovo ludilo, a najstrašnije mi je što verujem da sve to što pravi ne pravi iz emocije i ljubavi, već iz čiste dosade - zaključuje Taki za Alo!.

Istorija se ponavlja

Osim što je bivšem dečku Filipu Caru redovno ostavljala ožiljke i modrice na licu, Marinkovićeva je stekla popularnost burnom vezom sa tada oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem kog je nebrojeno puta fizički povredila. Osim toga, starleta je po izlasku iz rijalitija pozivima uznemiravala i njegovu suprugu Enu.

NAJGORI PREKRŠAJ DO SADA U RIJALITIJU Produkcija momentalno reagovala nakon skandaloznog prestupa zadrugarke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nina

27.10.2022 08:40

Kakva dosada,jeb.se iz dosade,kakva si ti devojka.O čemu ti pričaš,tata,ćerka ti je najpoznatija kur.

Ljiljana

27.10.2022 12:03

@Marko - Zakasnio je. To je trebalo mnogo ranije odraditi. Kasni kao i Marija Kulić. Maja više nije dete.