Maja, Bilal i Taki
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Radomir Taki Marinković, otac učesnice "Zadruge" Maje Marinković, užasnut je ponašanjem Bilala Brajlovića prema njegovoj ćerki.

Naime, oni su se sinoć svađali, koškali i polivali jedno drugo, a Taki je besan zbog prirode njihovog odnosa.

- Kada je taj Pera Detlić još onomad uspeo da pljune jednu devojčicu od 17 godina, taj nema poštovanja ni prema kome, on je jedan običan kulov! Fan rijaltiija, godinama je to studirao - prvo veče je vređao Kristijana Golubovića, pa se prebacio na Dejana Dragojevića, a sada na Maju Marinković, sve je jasno - kaže Taki i dodaje:

NEĆU GA NI U KOMŠILUKU, MAMA GA JE ZLOSTAVLJALA Taki besan nakon skandalozne tuče Bilala i njegove ćerke, nije birao reči

Pink printskrin

 

- Ne znam šta je u njemu videla Maja, videla je jednu budalu! Imala je mirnu luku sa Markom Markovićem, ali to nju ne radi. Bilal ima neku muku, traumu iz detinjstva, da li ga je neko zlostavljao... Ne znam, možda ga je mama tukla, pa traume leči na devojčicama. Mali je mnogo namazan, đubre ološko! Neću ga ni u komšiluku, a kamoli u kući, za zeta... Šibicar nekulturni - zaključio je on.

OTIŠLA KORAK DALJE MIljana grli i ljubi Zolu, popustile kočnice, Bebica će da poludi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.10.2022 12:39

A Maja sva fina, nevina, naivna, poštena.🤣🤣🤣. Možda i ona vuče neke traume iz detinjstva. Što se isključivo sa muškarcima tuče, grebe...?