HAOS OKO ŽELJKA SE NASTAVLJA Zola sasuo Ivanu Marinkoviću sve u lice, on mu nije ostao dužan, napao ga duplo
Printscreen

Nakon kratke pauze, novinar Darko Tanasijević je pozvao Lazara Čolića Zolu i Ivana Marinkovića.

Zola, rekao si da je Ivan Marinković pola čovek, pola gmizavac, šta to znači - pitao je Darko.

Printscreen

 

- Ja sam neko ko je posmatrao napolju i tim dobijao te neke snimke kako se priča da sam ja podguzna muva, da sam njegov fan, čak je i rečeno da ja prozivam ovog čoveka. Ja sam rekao da ljudi koji nemaju osećaja prema svojoj deci - rekao je Zola.

- Prema jednom detetu - prekinuo ga je Ivan,.

- Da li je jedno dete ili pet, to je meni isto. Po meni svako dete treba da bude iskreno vredno. Ja protiv njega nemam stvarno ništa. Ja sam čuo da on ima kliker i ostalo. Činjenice sa kojima sam ja upoznat i ostalo, ne mogu da opovrgnem. Miljana ga je zvala da pušta pesme i da ga meltretira, to je istina. Ja ne mogu da shvatim da može postojati osoba na svetu da misli da ako imam sa onim ponijem dete, ko mi može zabraniti da to dete vidim ili da mu kupim čarapicu jednu - rekao je Čolić.

- Ti si isti ili još gori nego on - ubacila se Miljana.

- Ti ćuti, sa tobom ću tek da pričam. Sve sam to rekao - rekao je Zola.

Printscreen

 

- Što se tiče čarapica, nije ni mesto ni vreme da se ja pravdam da li sam išta kupio ili ne. Zola nema veze sa tim, imaju pravo da me kritikuje ili hvali. Ja ne dolazim pripremljen, niti skupljam informacije, nego ono što sam gledao. Vrlo dobro sam video kako se Miljana ponašala kao majka. Znam da je bila pokrenuta peticija napolju da se Miljani oduzme starateljstvo zbog svega što su oni prošle godine izneli. Moje je da verujem kome ja hoću. Da li je mene zvala Miljana, pa posle Mišela nekog ili Zolu? To je Miljana. Ne treba mi Zolina potvrda. Kad sam već u toj poziciji, ne potresam se zbog kritika, jer sam stamen kad je ta odluka u pitanju. Miljana se nije pokazala kao majka, pa mi je drago što su tu Marija, Siniša i njene sestre...Doneo sam paket stvari za Željka, jer sam po prvi put imao prilike da gledam Željka preko televizije. Što se tiče Zole, ja sam poznat po tome da napolju ne komentarišem nikoga, ne bavim se učesnicima koje poznajem, a najmanje onima koje ne poznajem. Emisija "Narod pita" nas je spojila, pa su me zvali da komentarišem, isto kao i kad je Miljana bila u bolnici. Pametan sam dovoljno i znam ko je Miljana Kulić. Zolu sam par puta ovde prokomentarisao, a rekao sam na osnovu prošle godine da je on podguzna muva - rekao je Ivan.

Zola, rekao je zadrugarima da je Neca zgodniji od Zole - rekao je Darko.

Printscreen

 

- Nasmejaćemo se ako treba, ali je meni besmisleno da pričamo o tome jer ovaj čovek ne zna da li mu je dete gladno ili žedno - rekao je Zola.

- Nemoj ti moje dete da uzimaš u usta, jer moje dete nije ni gladno ni žedno - ubacila se Miljana.

- Zahvaljujući tvojoj majci, da je drugačije, ne znam šta bi bilo - prodrao se Zola.

- Ja stvarno ne koristim, retko kada, u duelu u rijalitiju neke stvari iz spoljnog sveta. Ako će biti jedini način da se meni neko verbalno suprotstaviti to, okej, može. Ja se ne bavim time, ne znam o Zolinom životu ništa, niti sam se raspitivao - rekao je Marinković.

- Mene ne može da dotakne njegova bilo koja reč. Okej, on je mene uvredio par puta - rekao je Zola.

- Nisi ti moja sfera intresovanja - dodao je Ivan.

- Ja ovo komentarišem samo zato što se jedna priča priča ovde, druga napolju. Ne sumnjam da ti nisi namazan i inteligentan, samo hoću da ti kažem da moraš da shvatiš da na osnovu svega toga, zaključio sam da si ti ljiga od čoveka. Možda se može desiti da ja promenim mišljenje o tebi, ali nekako neke scene koje smo prošli, vraćaju na to - rekao je Zola.

Printscreen

 

- Imao si četiri godine prilike da pokažeš, bili ste u vezi, kao što ona kaže da Bebica ima idealan odnos sa Željkom, imao si priliku da pokažeš ono za šta mene kriviš sada - rekao je Ivan.

- Ti kažeš da sam ja imao priliku da ja u prethodne četiri godine pokažem. Mi smo od dve i po godine veze, dve godine proveli u rijalitiju. Ja nisam bio zreo da to pokažem, ali isto tako smatram da se prema tom detetu ne bih postavio kao ti - rekao je Čolić.

MUK U BELOJ KUĆI Ivan Marinković ne zna kada je Željko rođen, pa mu Miljana dobacila

Komentari (0)

Loading