MUK U BELOJ KUĆI Ivan Marinković ne zna kada je Željko rođen, pa mu Miljana dobacila
Printscreen

U toku emisije "Pitanja novinara", Darko Tanasijević poveo je razgovor sa Ivanom Marinkovićem o odnosu sa Miljanom Kulić, majkom njegovog deteta Željka i njegovom neučestvovanju u njegovom odrastanju.

Razumem da ste imali poteškoće u komunikaciji, ali zar ne postoji nešto što je iznad tih vaših sukoba, a to je dete. Verujem da ako si ti imao želju da viđaš Željka, da nađeš način da budeš okej sa Kulićima, što iz tvoje priče nije bilo moguće, postoje zakonski modeli koji će ti pomoći - rekao je Darko.

Printscreen

 

- Ništa, onda ću morati da počnem od samog početka. Željko je začet u nekoj drugoj kući. Miljana se porodila u avgustu mesecu - počeo je Ivan.

- U julu - dobacila je Miljana.

Printscreen

 

- U julu, izvinjavam se, zaboravio sam. Ako je sada poenta da sam ja u tim pauzama između dva rijalitija mogao da se bavim pravnim stvarima, nisam. Probleme je pravila samo ona. Svaki vid komunikacije sa Miljanine strane je bio nenormalan. Počevši od mog izlaska na autoput za Niš. Posle 45 minuta od izlaska iz bolnice, kada smo se rastali da ćemo se čuti. Sve se nastavilo u stilu zvanja, ne normalnog. Morao sam da blokiram te neke brojeve kod operatera - rekao je Ivan.

NIKAD ŽEŠĆA TROJKA Ivan i Miljana u sukobu oko Željka, dok im Zola priča da su loši roditelji

Komentari (0)

Loading