MILJANA I DALJE VOLI ZOLU Lazar izneo šok detalje njihovog razgovora, Bebica na aparatima
Printscreen

Nakon pauze za reklame, novinar Darko Tanasijević pozvao je Lazara Čolića ZoluMiljanu Kulić i Maju Marinković.

Miljana ti si ljuta na Zolu, jer te je žestoko isprozivao sa Janjušem na tiktoku. Zola objasni šta se to desilo - pitao je Darko.

- Oni su sada dobri - pitala je Maja.

Printscreen

 

- Mene je Maja razočarala kada je bilo ono sa bivšim suprugom Aleksandre Subotić. Nisam znala da je spala na te grane...Takođe, razočarala me je kada me nije pozvala dok sam bila u bolnici - rekla je Miljana.

- Ja sam se čuo sa tobom da te iskoristim, da se vidi i to je to, nemoj me podbadati, je l' si srećna sada - rekao je Zola.

- Kao da svet ne zna da smo on i ja bili u kazinu, pričao je budalaštine i anegdote iz kazine koje nisu istinite...Bebica je pre svega dobar čovek i pokazuje to na delu. Bio je uz mene kada mi je bilo najteže - rekla je Miljana.

- Evo ja sam najveća sirotinja i beda, eto - rekao je Zola.

- Ti ispadaš sada ovako sirotinja...On je mogao da uđe i da vidi da li smo Bebica i ja okačili, ali ne, odmah je pljuvao - rekla je Miljana.

Printscreen

 

- Je l' smo se dogovorili da ćemo biti u okej odnosu, da nećemo imati ništa - pitao je Zola.

- Nikada se to nismo dogovarali - rekla je Miljana.

- Sad mene to nervira Darko. Nek bude da sam sve najgore, ne intresuje me, pričali sve i svašta o meni. Ali, kad me neko ovako gleda u oči i kada može ovako iskusno da izbegne sve - rekao je Zola.

- Ti i ja smo se čuli onda i posle toga ne, ne znam sa kim si ti pričao, sa Miljanom Kulić nisi - rekla je Miljana.

Ispada da si se ti iza leđa Bebici čula sa Zolom i dogovorili. Je l' to istina - pitao je Darko.

- Samo smo se jednom čuli. Ti u sekundi izmisliš - rekla je Miljana.

Kad ste se čuli, kad se to desilo - pitao je Darko.

Printscreen

 

- Znam da je ona sa njim sve vreme. Ne želim da budem Darko ovde neko ko će se upuštati u neke laži...Miljana i ja smo imali kontakt, jadala mi se za neke stvari, plakala mi je. U prethodnih deset dana me je zvala preko 50 puta - rekao je Zola.

- I Milica Kemez je videla ko koga zove, ja sam ti samo rekla da si sladak i da me podsećaš na nekoga - rekla je Miljana.

- Je l' si ti plakala i rekla mi da ti je glupo da se ponašaš tako i da budeš sa njim, jer je bio dobar prema tebi - pitao je Zola.

- Ja sam rekla, pogledaj na šta liči i na čemu je bio kada je pomislio da sam ga ja zvala. Mene ne intresuje kakav je on, Bebica je najlepši čovek - rekla je Miljana.

Na šta se tebi žalila Miljana - pitao je Darko.

- Žalila mi se kako joj nije to to, kako joj je postalo dosadno, plakala je i kukala. Ne znam zašto ne kaže to. Ja da sam na njenom mestu, ja kažem prvi da je valjao - rekao je Zola.

Printscreen

 

- Ti si mi rekao da budem sa tobom da će narod to da podrži, a ne da budem sa Bebicom iz zahvalnosti - rekla je Miljana.

- Nemoj lagati, teraš me da upalim turbinu. Je l' si rekla da se kaješ zbog svega prošle godine i da ne bi uradila ništa od onoga sa Bebicom od prošle godine? Rekla si da si me najviše volela od svih svojih momaka i da me više ne voliš - dodao je Zola.

- Da. Rekla sam da sam shvatila da te nisam ni volela, jer sam sada upoznala Bebicu - rekla je Miljana.

- Ja tebi više ništa ne verujem, evo to ti kažem. Mene si onda lagala. Ako je sve što si ti meni rekla i ako kažeš da nisi rekla neke druge stvari, okej, ja ću tebe da lažem - rekao je Čolić.

Miljana, da li si stvarno sa Bebicom iz sažaljenja - pitao je Darko.

Printscreen

 

- Ne, Darko. Sve što je dodao i oduzeo, slagao je. Neka prezentuje to javno i to je to - rekla je Miljana.

- Koliko si puta dnevno zvala Filipa Cara i čekala da me vidiš - pitao je Zola.

- On je mene zvao i pretio da mu vrati novac. Nenad neka objavi sve vama...Zola je tada pobegao sa mojih 700 evra i otišao u kazino - rekla je Miljana.

- Ona je lično uzela pare od Filipa. Govori mu danas - sutra, normalno je da će da poludi čovek - reko je Zola.

JA SAM TE PREBILA Maja iznela šok tvrdnje vezane za karambol iz njegovog apartmana, Miljana na njenoj strani

Komentari (0)

Loading