JA SAM TE PREBILA Maja iznela šok tvrdnje vezane za karambol iz njegovog apartmana, Miljana na njenoj strani
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara", a tokom svađe Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole došlo je i do njegovog sukoba sa Majom Marinković.

- To što si rekao da me otac vozi da se vidim sa Čorbom, ja sam ga slagala da idem na proslavu. Šta je tu loše Taki uradio - skočila je Maja.

Printscreen

 

- Kad si ti rekla da sam kockar i narkoman, ja sam rekao: "Šta ima da me komentariše osoba koju otac vozi na seksualne odnose?". Maja hoće da se svađa sa mnom, a malopre mi je rekla da ćemo pričati - uzvratio je Zola.

- Ja stojim iza toga da si kockar, da si iskoristio Miljanu i da si loš čovek. Ja prema tebi nikad nisam ispala loša. Umešao si se u moju i Filipovu svađu - dodala je Maja.

- Kako da se ne umešam, zamalo da poginem, gađala si čoveka pepeljarom, pogodila mog druga Srđana u glavu - nastavio je Čolić.

Printscreen

 

- Ti prema meni nisi ispao fer. Te noći smo se Filip i ja posvađali. Da, svađa jeste bila burna. Bili smo ljubavni par, i ti i Miljana ste imali ljubavne svađe. Jeste svađa bila žustra, u apartmanu koji si iznajmio. Posvađali smo se strašno, došlo je do gurkanja, psovanja, ali nije došlo do fizičkog kontakta. Zola je uzeo telefon da snimi, meni je pao mrak na oči, skočila sam na njega - ispričala je Marinkovićeva.

- Da, kad si rekla da ćeš da zoveš Takija i da kažeš da te maltretiramo. Mogla si da nas ubiješ - odgovorio je Zola.

- Jako je ružno za muškarce da kažu da ja ovolicka mogu da ih ubijem. Ja jesam skočila na tebe, malo sam te prebila. Čačkao si mečku, a ja ispadam veštica. Filip me je vređao, Zola je stajao na njegu stranu, rekao da će da zove policiju. Došla je policija, bili su u civilu, ja sad ne znam da li je to bila prava policija. Filip se naljutio na njega jer je Zola rekao da mu je Filip rekao da to ne iznese. Ja ne volim ljude koji cinkare i zovu policiju - rekla je Maja.

Printscreen

 

- On je povegao za vreme policijskog časa i prijavio mene da sam ga tukla - ubacila se Miljana.

- Ona udara momke (Maja), grebe ih, kao što je radila prošlih sezona - dodao je Zola.

SA MNOM NE MOŽE DA SE OBUZDA Nastavlja se haos Miljane i Zole, on rekao da mu se ona žalila na Bebicu, šok otkrića

Komentari (0)

Loading