LIFT I BLINDIRANI PROZORI Kristijan Golubović gradi luksuznu vilu, ulaže 20.000 evra samo u kupatilo, a ovo su svi detalji
Printsc Pink

Kristijan Golubović iskeširao je 20.000 evra za luksuzno kupatilo. Bivši zadrugar zida vilu na Vračaru gde planira da živi sa budućom suprugom Kristinom Spalević u kojoj će svaki komad nameštaja koštati po nekoliko hiljada evra.

Naime, žestoki momak kaže da će enterijer biti urađen po svetskim standardima i da mu za adaptaciju treba ogromna suma novca koju je spreman da izdvoji kako bi Kristini obezbedio dobar i kvalitetan život.

- Moje kupatilo će koštati 20.000 evra, izabrao sam pločice koje možete da vidite u luksuznim hotelima u inostranstvu koji imaju pet zvezdica. Obišao sam svet, putovao sam i znam šta želim i kako treba da izgleda moj dom. Ne želim ništa jeftino, samo sve najbolje. Kristina mi pomaže oko svega, ali za te detalje sam ja maher i stručnjak - ističe Golubović.

LIFT I BLINDIRANI PROZORI Kristijan Golubović gradi luksuznu vilu, ulaže 20.000 evra samo u kupatilo, a ovo su svi detalji

Printsc Pink

 

Kristijan kaže da će luksuzne komade nameštaja kupiti u inostranstvu, kao i da će sve biti urađeno samo za njega po posebnoj porudžbini.

- Sve što sam zamislio se radi u limitiranoj seriji samo za mene. Inače sve što ću kupiti će biti iz Italije i Nemačke. Imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata, penthaus. Želim da imam kao kuću u zgradi. Ja sam i u normalnoj zgradi gde sam živeo devedesetih spojio stanove i imao blindirane prozore. Nisam hteo da mi niko ulazi na moj sprat jer želim svoju intimu. Zato sada hoću jednu modernu, pametnu zgradu kako bi naša deca bila na sigurnom - kaže Golubović.

LIFT I BLINDIRANI PROZORI Kristijan Golubović gradi luksuznu vilu, ulaže 20.000 evra samo u kupatilo, a ovo su svi detalji

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako je ranije rekao, imaće svoj lift od prizemlja do svog sprata.

- Sve će biti iz Italije i Nemačke. Imaću svoj lift od prizemlja do svog sprata. Želim da imam kao kuću u zgradi. Ja sam i u normalnoj zgradi gde sam živeo devedesetih spojio stanove i imao blindirane prozore. Nisam hteo da mi niko ulazi na moj sprat i piša, kenja. Zato sada želim jednu modernu zgradu da naša deca budu na sigurnom - smatra on.

Podsetimo, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" je diskvalifikovan, pa će morati da isplati produkciji 50.000 evra, međutim, to ga neće sprečiti da izgradi dve skupe nekretnine u kojoj će svaki komad nameštaja koštati po nekoliko hiljada evra.

MAJA I BILAL PRAVE HAOS U SPAVAĆOJ SOBI Zadrugar je bacio na krevet, jedva je obuzdao, skandal u najavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mir

18.10.2022 11:35

Ko koga ovde Laze do sada nije imao za sta da ga pas ujede, s sada....

Penzioner

18.10.2022 12:45

Ova zemlja treba da nestane sa mape sveta!

Seka

19.10.2022 04:05

Sta sve ovaj covjek nece izmislite 🤦‍♀️zemljo otvori se ..........

Obama

19.10.2022 15:14

Kiki a kukas da te Zeljko vrati da ti napravi svadbu.

Xxx

20.10.2022 06:45

SMEŠNO....🤣🤣🤣🤣🤣🤣SMEŠNO🤣🤣🤣🤣🤣🤣