POSLE SVEGA, RADI MI SAVEST Ekskluzivno: Kristijan kumi i moli da se vrati u Zadrugu
Foto: Vladimir Marković

Bivši zadrugar Kristijan Golubović se nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6  posvetio privatnom životu i biznisu. Očekuje treće dete, ali kako Rijaliti plus saznaje, na sve načine pokušava da se umili produkciji TV Pink i vrati se u „belu kuću“ kako bi zaradio novac, ali i ispunio obećanje koje je dao na potpisivanju ugovora, a koje se tiče nesvakidašnjeg koncepta njegovog učešća.

Izvor blizak Goluboviću za Rijaliti plus otkriva da se bivši stanovnik Imaginarijuma kaje zbog načina na koji je napustio rijaliti i ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći u trci za 50.000 evra.

- Kada je prošlo nekoliko dana nakon skandala i diskvalifikacije, Kristijan je shvatio kakvu je grešku napravio. Na prvom mestu iz finansijskih razloga jer je Kristina trudna, a dete i novi život koji su započeli i organizovali, pored ljubavi, zahteva i materijalna sredstva - počinje izvor, i dodaje:

- Kako je s Mitrovićem u prijateljskim odnosima, on pokušava na sve načine da iznađe rešenje i vrati se u Zadrugu. Izuzetno mu je žao što je ostao bez honorara, a na sve to mora da zaradi 50.000 evra kako bi vratio pare produkciji na ime diskvalifikacije i kršenja pravila ponašanja, a najviše žali što nije realizovao ideju koja se ticala snimanja njegove svadbe sa Kristinom i njenog porođaja.

POSLE SVEGA, RADI MI SAVEST Ekskluzivno: Kristijan kumi i moli da se vrati u Zadrugu

Foto: Vladimir Marković

 

- Kristijan se na sve moguće načine trudi da se vrati u „belu kuću“ i nastavi tamo gde je stao - navodi izvor.

Bivši zadrugar je potvrdio naša saznanja, kao i to da je spreman da se vrati u Šimanovce.

- Postoji želja za povratkom i mi smo spremni. Nisam ja u fazonu uzimala-davala, a Željko i ja smo u odličnim poslovnim i privatnim odnosima - počinje Kristijan, i dodaje:

- Posle svega radi mi i savest, kao i data reč Mitrovićima i mojoj supruzi. Ove godine smo imali sasvim drugačiji koncept koji je sedam meseci apsolutno trebalo da izmeni moj kako privatni tako i medijski život. U planu je bilo da se snima naša svadba, Kristinin porođaj i da me mediji isprate na do sada nesvakidašnji i apsolutno fascinantan način - rekao je Golubović za Rijaliti plus.

POSLE SVEGA, RADI MI SAVEST Ekskluzivno: Kristijan kumi i moli da se vrati u Zadrugu

Printscreen

 

Svadba s našim gostima

Kristijan Golubović je otkrio i plan za koji se nada da će uprkos svemu što se desilo biti realizovan na obostrano zadovoljstvo produkcije i njegove porodice.

- Plan i želja je da Kristina i ja imamo pravu svadbu s našim gostima koji nisu deo rijalitija, i da se baš to snimi. Ja sam se prilikom potpisivanja ugovora i pismeno i usmeno sa Željkom dogovorio da se odreknem dela honorara na ime troškova za takvu svadbu. Nakon toga Kristina i ja bismo bili zajedno u Zadruzi do njenog porođaja, a medijski i pred kamerama snimalo bi se i to, što je dosada neviđeno na našim prostorima - zaključio je on.

NIJE ČASIO ČASA Ćertić jedva dočekao da Aleks izađe iz Zadruge, pa odmah opleo po njoj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Iskren

18.10.2022 08:34

Sklonite ovu mešinu od čoveka. Naduven od lekova, lažov a zgrće lovu na budalama. Trba ga malo bicnuti iglom i ode u splačine. Sramota da protežira te ljuda kolima je je mozak kokošiji.

ZAZA

18.10.2022 09:53

ON JE SAMO ZA ROBIJU, NIJE ZA RIJALITI, A HVALI SE KAKO TROŠI 5.000E.DNEVNO!AKO JE LUD MITROVIĆ DA GA VRATI! TUKAO JE VEĆ JEDNOM ĆERTIĆA I KAŽNJEN HONORAR OM, E SAD JE DOSTA ZA DRUGI PUT DA SE OPROSTI!!!

Maja

18.10.2022 10:13

Ako Boga znas Mitrovicu ne vracaj ovog vol.nu... ne mozemo ocima vise da ga gledamo ... ne pravi CZ od Zadruge ... dovoljan je onaj momak ... ovaj Kristijan hoce sve mifte ...tezak češaros i los karakter.