SANJA TI SI ZLO Zvezdan udario na Grujićevu, ona mu nije ostala dužna, pa oplela po njemu
Printscreen

Sanja Grujić i Zvezdan Slavnić pričali su o današnjoj podeli budžeta.

- Nisam imala predstavu da su on i Zvezdan prijatelji, to sam danas saznala. Meni je ovo bilo izuzetno zanimljivo. Kroz Uroševo izlaganje moje mišljenje o Zvezdanu se malo promenilo na gore. Niste vi poznanici, ne puštaš svaku budalu u kuću, pa me je iznenadilo to što je rekao za nominaciju. Ja nisam priemtila nikakvu bliskost, naklonost - rekla je Sanja.

SANJA TI SI ZLO Zvezdan udario na Grujićevu, ona mu nije ostala dužna, pa oplela po njemu

Printscreen

 

- Meni je Maja u mojoj glavi, u mom svetu prijatelj i draga osoba koju sam upoznao - rekao je Uroš.

- Čudi me da Zvezdan nije naveo Mikija kao nekog druga ovde, a ne da kaže da ovde nema nikoga. Oni su planirali da li je dobro da on spava kod Mikija tri meseca ili ne, pa mi deluje da je donekle iskorišćen - rekla je Sanja.

- Sanje nije imala prijatelje zbog kojih bi uradila ne znam šta, to ne može da se stvori za 20 dana, to je šarena laža. Ljudi se u rijalitiju druže 15 dana, pa posvađaju. Ja sam Mikija upoznao jednom, da ovde se družimo najviše, a da li će biti drugarstvo videćemo kad izađemo. Za mene je drug jako velika reč, jer bih zbog svojih drugova išao na robiju i uradio gnusne strane. Sad se družimo ovde. Strategija nije bila nikakva, dugo sam po tim ustanovama, ja sam malo izolovaniji - rekao je Zvezdan.

SANJA TI SI ZLO Zvezdan udario na Grujićevu, ona mu nije ostala dužna, pa oplela po njemu

Printscreen

 

- Sad je malo jasnije, ali mi je zaparalo uši da su ti svi poznanici - rekla je Sanja.

- Ja sam u mnogo gorim uslovima živeo 15 godina, i mnogo mi je lakše tamo nego ovde sa ovim ljudima, i zbog mog zdravstvenog stanja. Ja sam za tebe rekao da si najodvratnija devojka, da si zlo, pa mi je Miki objasnio napolju da bežim od tebe, da si zlo. Šalim se naravno - rekao je Zvezdan.

- Meni je to bilo zanimljivo. Zanimljivo mi je i što je Zorica dobila mali budžet. Isto je i sa Mićom spuštena lopta, a pogrdne reči je imao samo sa Necom i Pecom - rekla je Sanja.

NISI STAO UZ MENE KADA SI TREBAO Uroš Ćertić napao Zvezdana, te mu zamerio što ga nije odbranio od Jelene Golubović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading