ONI SU JEDNO ZA DRUGO Dalila progovorila o vezi Dejana i Aleks, pa prokomentarisala aferu "čokoladica"
Printscreen

U toku je emisija "Izbacivanje". Večerašnji gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Dalila Dragojević, otac Pece i Nece Lazića i majka Ane Spasojević. Na samom početku emisije Dalila je otkrila kako reaguje na to što je često spominju zadrugari.

Kako ti deluje odnos Dejana i Aleks? Imaju veliku podršku na društvenim mrežama? - pitala je Dušica.

ONI SU JEDNO ZA DRUGO Dalila progovorila o vezi Dejana i Aleks, pa prokomentarisala aferu

Printscreen

 

- Pa slatki su mi, šta drugo da kažem? Borba, neka se izbore. Zaslužuju jedno drugo. Ja mislim da će oni uspeti. Moguće da postoji da je priča malo iscenirana od strane Aleksandre, da bi ona izašla u prvi plan. Gledajući sa strane, mislim da je velika borba za kadar i ta afera "čokoladica", jako je teško izbiti u prvi plan kad ima 50 učesnika i kad su se neke priče iskrojile. Aleksandra nije neko ko voli da bude po strani, pa iako je u ozbiljnoj vezi ne odgovara joj mirna luka, pa je možda požela da uzburka more - govorila je Dragojevićka.

Mnogi su imali teoriju da ste se ti i Dejan dogovorili, pa je otišlo predaleko - dodala je Dušica.

ONI SU JEDNO ZA DRUGO Dalila progovorila o vezi Dejana i Aleks, pa prokomentarisala aferu

Printscreen

 

- Ne može da se poredi sa mnom jer sam ja bila na granici šta da uradim, da li da priznam ili se distanciram. Kad sam videla da ne mogu i da je jače od svega, ustala sam i rekla kako stvari stoje. Nisam imala potrebu da plačem i divljam, imala sam momente kad sam želela da sakrijem. Kad sam videla da nemam gde, rekla sam i koštalo me je svega - nastavila je Dalila.

Slađana, kako vam deluje sve oko Ane? Simpatije prema Marku, Bilal? - pitala je Dušica.

- Odnos sa Markom mi se dopada, a sa Bilaom je taktički uradila da bi pokazala kakav je dečko i da ide od jedne do druge. Rekla je da Maja ne vidi to, kao što nije ni ona videla. Meni se to sa Bilalom nije dopalo, ako bih morala da biram, biram Marka - govorila je Anina majka.

ONI SU JEDNO ZA DRUGO Dalila progovorila o vezi Dejana i Aleks, pa prokomentarisala aferu

Printscreen

 

Zorane, kako komentarišete Necu u "Zadruzi"? - pitala je Dušica.

- Neca je prošle godine bio mutav, svi su se igrali sa njim. Ove godine ga ne poznajem, on je poludeo ove godine, ali pozitivno. On ne da na sebe, ne dozvoljava da ga neko blati i pljuje po njemu, što je i normalno - rekao je njegov otac.

BILAL NE MOŽE DA SE ODLUČI Brajloviću se ipak sviđa ova zadrugarka, više nije mogao da ćuti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading