DALILA DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE Spremna da napravi haos, a društvo joj pravi on
Printscreen Pink

Nedelja, rezervisana za emisiju 'Izbacivanje' i vreme kada će jedan od nominovanih zadrugara, vašom odukom zauvek napustiti imanje.

Naime, Dušica Jakovljević, večeras će specijalnu dobrodošlicu poželeti Dalili Dragojević, čija je ljubavna priča obeležila petu sezonu najgledanijeg rijalitija, ali i roditelje aktuelnih učesnika koji su u proteklom periodu ulazili u žestoke sukobe, majku Ane Spasojević i oca kontroverznih blizanaca Nenada i Predraga lazića.

Printsc Pink

 

Darko Tanasijević i ovoga puta biće 'omiljeni psiholog' takmičara šeste sezone, te će sa njima govoriti o svemu što je obeležilo proteklu nedelju.

Dalila Dragojević, često se spominje od samog starta rijalitija, te ju je nedavno komentarisao i Miljan Vračević, kada je otkrio detalje sukoba sa njom. O tome, ali i o sadašnjoj devojci bivšeg supruga, kao i o svim gorućim temama govoriće ove noći.

Printscreen

 

Ana Spasojević, do sada je imala nekoliko emotivnih brodoloma i emotivnih krahova sa Markom Markovićem i Bilalom Brajlovićem, a večeras će njena mama dati svoj sud o svemu tome ali i o kompletnom učešću svoje ćerke.

Pink printskrin,

 

Rat blizanaca sa Belom kućom danima bukti, a u spoljnjem svetu ne prestaju sukobi njegovih roditelja sa partnerom Zorice Marković. Njihov otac, večeras, otkriće sve detalje prepucavanja, ali i onoga o čemu do sada nije govorio.

MORALA JE DA REAGUJE I NJEGOVA ŽENA Dejan uživo u emisiji raskrinkao oženjenog zadrugara koji je slao poruke Nikolićevoj

Komentari (0)

Loading