OTKRIVENO KO JE NOVA UČESNICA ZADRUGE Palčica se prostituisala sa 14 godina, majka je vodila u crkvu na isceljenje, a tu nije kraj
Printscreen

Nova učesnica Zadruge 6, Anastasija Stanojević Palčica, šokirala je naciju pred ulazak u rijaliti "Parovi", kada je javno pred kamerama priznala da se prostituisala, iako je tada imala samo 17 godina.

Naime, kako je ona tada tvrdila, dugo se bavila elitnom prostitucijom, a nekim devojkama je čak bila makro.

- Ja sam bila bivša elitna prostitutka. Imala sam devojke koje su radile kod mene za keš i tako sam zarađivala. Ne bežim od istine, ja to priznajem - ispričala je jednom prilikom Palčica u "Parovima".

OTKRIVENO KO JE NOVA UČESNICA ZADRUGE Palčica se prostituisala sa 14 godina, majka je vodila u crkvu na isceljenje, a tu nije kraj

Printscreen

 

Kako je tada Alo! prvi pisao, nju život nimalo nije mazio, kada je u kandžama makroa završila sa svega 14 godina:

- Anastasiji nimalo nije lako, ona je dete iz ugledne porodice. Njena mama je vaspitačica, te niko nije mogao očekivati da će joj se dogoditi ovakve stvari. U školi je bila odličan đak, ali se odjednom preokrenula kada je krenula sa društvom da izlazi u grad. Noću je dolazila kasno, a često kada bi je majka zvala, ne bi joj se javljala na telefon. Onda je njena mama nakon velike potrage saznala da se njena ćerka prostituisala. Mali je to grad u kom ona živi, verujte nikom nije bilo prijatno. Sa 14 godina počela je da se bavi prostitucijom, priča se po gradu da su je svakakvi imućni matorci vodali. Mama je pokušala nekoliko puta da je izvadi, davala joj je više novca i džeparca samo da se ne bi prostituisala. Klekla je pred nju i molila da se zakune u crkvi kako više neće to raditi, vodila je kod popova da je iscele. Sada tačno ne znam kakva je situacija, ovo se sve događalo pre 2 godine. Kako je Anastasija rekla u vili, ima nameru da sa ovim poslom prestane, a tome se svi nadaju! - pisao je tada Alo!.

Podsetimo, Anastasija je od večeras regularni učesnik velelepnog imanja i za sebe ističe da ima i previše samopouzdanja i da je spremna da odnese pobedu u ovoj sezoni.

GOLIŠAVI I ZAGRLJENI Pojavio se intimni snimak Marka Markovića i Stefanovića, a ovaj detalj su svi primetili

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading