GOLIŠAVI I ZAGRLJENI Pojavio se intimni snimak Marka Markovića i Stefanovića, a ovaj detalj su svi primetili (VIDEO)
Printscreen

Marko Marković je odoleo silnim devojkama koje su ga opsedale, a nakon što je odbio mnoge, jutro je dočekao sa cimerom iz rijalitija Markom Stefanovićem, a ovakav prizor niko nije mogao da očekuje.

Naime, golišavi Stefanović je na Markovim grudima spavao neko vreme, a kada se oglasila muzika bez velike pompe se pomerio tik pored njega, nastavljajući svoj san, a mnogi su primetili i da mu je Stefanović dodirivao i polni organ, ili barem tako deluje na snimku, budući da ne može da preciznošću da se utvrdi na kom delu tela je spavao Marko jer je Marković sve vreme pokriven.

Snimak je postao hit na mrežama, a tviteraši su naravno odmah počeli da nagađaju da Marko nema sreće sa devojkama jer simpatiše isti pol, što naravno podržavamo u potpunosti, samo neka se ljudi vole i ništa drugo nije bitno.

- "Probudio se, al ne bi da se pomera", "Kako su slatki", "Sada je sve mnogo jasnije", "Marko, opusti se, sve je u redu" - samo su neki od komentara ispod videa, a na vama je da procenite šta se tu dešava.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se u Zadruzi 6 polemiše o seksualnom opredeljenju pojedinih ukućana, a nedavno se pojavio i snimak, takođe iz kreveta, na kom vidimo Bilala Brajlovića i Danijela Višića kako razmenjuju nežnosti i maze se dok se razbuđuju, što je takođe naišlo na reakcije fanova Zadruge kojima je takođe bilo veoma slatko da vide takve prizore u Zadruzi, budući da, osim Matore, niko od muškaraca nije javno obelodanio svoju seksualnu orijentaciju.

NOS MI JE BIO POLOMLJEN NA TRI MESTA Bivša zadrugarka otkrila stravične detalje porodičnog nasilja koji je pretrpela, jezivo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading