ČAST MI JE ŠTO TE ZNAM Neočekivani obrt za crnim stolom, Milica toliko nahvalila Jelenu da zadrugari ne mogu da veruju, Miki skočio odmah
Printscreen

U toku su "Nominacije", a reč je dobila Milica Veselinović.

- Jelena je meni jako draga, ona je jedna jako pametna, načitana, elokventna žena - rekla je Milica.

- Šta god sam je pitao, ne zna - rekao je Miki.

Printscreen

 

- Jako mi je drago jer sam dobila priliku da te upoznam posle toliko godina. Ispričala sam ti koliko sam to želela i koliko si mi draga. Sve dođe na svoje, sad smo zajdno u rijalitiju. Nismo se posvađale nikad, ali sam u poslednje vreme kriva što ne pričamo kao na početku. To što pričaju da si se ugasila, mislim da tek treba da se aktiviraš. Upečatljiva si i mnogima je krivo što si se vratila jer si im jedina pretnja. Kad je Jelena u pitanju niko ne može da me sputa. Sutra ćemo popiti kaficu i volim kad me savetuješ. Mene ćeš uvek imati pored sebe. Necino izvinjenje sam prihvatila, ali mu zameram što je uradio ono Urošu, pa kome god da je. Znam kakvu turturu imaš, ali ne treba da uzvraćaš jer samim tim govoriš o sebi. Znam kako je kad ti spomene brata, mamu. Rekla sam ti i kad se svađaš da ispada da to namerno hoćeš. Znaš da te jako mlada publika prati i da ne treba da se pokazuješ u tom svetlu. Znaš koliko mi je Jeca draga, moram da sačuvam moju Jecu - rekla je Milica.

Printscreen

 

- Jelena je dupla kruna, bez obzira voleli je ili ne, to je neosporno. Ne znam šta Miki ima toliko protiv Jelene, Miki mi je očima pokazivao da je nominujem i ja bih voelo da znam što je toliko ne voli - rekao je Mikica.

- Je l' se ti stidiš našeg odnosa sa Farme 6 - pitao je Miki

- Nikad nisam probala na slami, a volela bih. Pomisliću da imam zlatnu ribicu koliko se o tome priča. Moj jedan seks je ostao zabeležen, ja i to radim na specifičan način - rekla je Jelena.

TI SI SAMO PROBLEM PECI Jovana Tomić Matora imala savet za Necu, a ovo je rekli Jeleni Golubović

Komentari (1)

Loading
Ana

15.10.2022 13:28

Majka devojčice-devojke Milice mora ozbiljno da se zabrine kad čuje ko je uzor njenoj kćerci i kad vidi Miličino proganjanje Marka Markovića i ponižavanje koje dobiva od njega.Majka morra da se zabrine i kad čuje kako joj se ćerka izražava kad nije po njenom.Majka mora da se zabrine kad čuje kakvu budućnost želi njena kćerka. Majka mora da sve preseče i usmeri kćerku u drugom pravcu ( ako majka još ima autoriret nad kćerkom).