REKAO NAM JE GDE SE NJENO TELO NALAZI Maja otkrila nepoznate detalje nestanka svoje sestre Marijane
Foto: Alo ilustracija

 Maja Kovačević u emotivnoj ispovesti o nestanku svoje sestre Marijane okrila je nepoznate detalje. 

Ona je ispričala da je njena porodica u trenutku očaja otišla kod vidovnjaka koji im je tvrdio da je Marijana digla ruku na sebe.

- Moji su vernici, njih ne zanimaju ni čarobnjaci ni vilenjaci, ali kada dođete u takvu očajnu situaciju... Moj otac je otišao kod čoveka koji zaista mnogo zna u nadi da može da vidi nešto i da nam pomogne. On je neko ko je govorio stvari samo koje smo mi samo kao porodica znali i to nam je bila neka sigurnost da  zna šta priča- govorila je Maja.

REKAO NAM JE GDE SE NJENO TELO NALAZI Maja otkrila nepoznate detalje nestanka svoje sestre Marijane

Printscreen

 

- Rekao je da joj niko ništa nije uradio, ona se sama ubila, skočila je sa mosta... Rekao je i lokaciju gde se nalazila i da to treba ići 20 kilometara nizvodno i da je telo za nešto zapelo. Rekao je da garantuje i da će finansirati svu potragu. To je najnovija informacija, deset dana pre nego što sam ušla sam to saznala. Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše. Svesni su bili da je imala problema i da je sama sebi nešto napravila. Mi samo želimo da je nađemo i da je sahranimo kako treba. Volela bih da ljudi nauče nešto i kakve god probleme da imaju, da nikada ništa ovako ne urade - govorila je Maja.

ŽELEO SAM DA PRESUDIM SEBI Ša priznao da je nakon što je prevario Ivanu bio na ivici da izvrši samoubistvo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading