ONA NE POSTOJI ZA MENE! Boki otkrio sve o propalom braku sa Ivanom Šašić
Pink printskrin

Bojan Boki Simić, bivši muž Ivane Šašić, čim je ušao u Zadrugu bacio je oko na Maju Kovačević i sad je otkrio sve o tom odnosu, kao i šta se desilo sa njegovim brakom sa pevačicom.

- Darko mene su ovde sjajno dočekali, kao da sam došao kući, osećam se da pripadam ovde, ovo je moja druga kuća, rekao je Boki.

- Celo jutro si priveo u društvu Maje Kovačević?

Jesam, super je Maja, veoma mi je draga i zanimljiva - rekoa je Boki. .

ONA NE POSTOJI ZA MENE! Boki otkrio sve o propalom braku sa Ivanom Šašić

Pink printskrin

 

Reci mi šta se desilo sa tobom i Ivanom, vaš prisan odnos koji se raspao? - upitao je Darko.

- Pričalo se da smo imali dug, ali to nije istina. zadružili smo se, imali kredi, a ona je ušla da zaradi da to plati. Jednostavno smo pukli, udalji li smo se, a meni je trebala pažnja. Iskreno, izgubio sam se u tom životu - rekao je Boki pa komentaisao odnos sa majkom i bratom.

- Sa bratom sam se posvađao. došla je policija i zbaranjen mi je prilaz majci i braću. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata, Ivana mnogo tu priča. Ona slika audi kad kupi, a onda, a da ne pitam, ona je pre 11 godina izdala prvi album. Ne znam šta pokušava sa izjavam u medijim, da me minira. Moja majka je čuvala njenu decu, a Ivana spava. Da ne pominjem pesme koje sam joj kupio - rekoa je Boki.

ONA NE POSTOJI ZA MENE! Boki otkrio sve o propalom braku sa Ivanom Šašić

Printscreen

 

- Ona je majka dvoje dece, njoj su deca bila na prvom mestu, ne krivim je ali mene je zapostavila. Posle svega što sam saznao ona ne postoji za mene - dodao je Bojan.

Podsetimo, brak Ivane i Bojana raspao se posle pet godina kada je pevačica saznala da ju je suprug varao i da je vodio dvostruki život. Bojan je palarelno imao vezu i sa Ivanom, ali i sa sedam godina starijom ženom od nje.

SVI SE PITAJU ODAKLE JOJ Stanija Dobrojević progovorila na koji način je zaradila prvu veću sumu novca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading