NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA BRATOM Prvo oglašavanje Ivane Šašić, nakon Bojanovog ulaska u Zadrugu
Printscreen

Sinoć se u Belu kuću uselilo čak četiri takmičara, među kojima se našao i Bojan Simić, bivši muž Ivane Šašić, pevačice i bivše zadrugarke. On je u toku razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Darkom Tanasijevićem i predstavnicom sedme sile otkrio da tetovaža, za koju je Ivana rekla da je posvećena njoj, zapravo nije posvećena.

Ovim povodom, oglasila se Ivanu i otkrila šta misli o svemu tome, a i o mnogim drugim temama.

- Ma šta da kažem? Ko tu laže? Pustite vreme, ono će pokazati sve - rekla je ona.

NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA BRATOM Prvo oglašavanje Ivane Šašić, nakon Bojanovog ulaska u Zadrugu

Printscreen

 

Spekulisalo se o tome da je imao žestokih okršaja sa porodicom, te i da je u nekim od momenata dolazilo i do fizičkog okršaja, a kako je istakao, ima firmu za rent-a-car automobile, Ivana je na ovu temu imala da kaže:

- To je neka porodična situacija. Ja sam pozvana od strane Suda da svedočim o tim dešavanjima za njegovu stranu. I tada sam rekla da je to nemoguće, s obzirom na to da sam tada bila u sukobu interesa, jer smo mi bili u procesu razvoda. Neću da stajem na njegovu stranu ni na stranu njegovog brata...Kakva firma, kakav renta kar? Ma daj, nemoj da se lažemo. Kakva farsa? On sa bratom nije u dobrim odnosima. Živeo je kod mene tri godine. Napravljen je dug za farmu svinja, pa sam ja vratila tih 15.000 evra- Nije zelenašima, nego što materijal...Sve sam vratila sama . Ja sam mu u junu kupila patike jer nije imao, kakva firma? Imam dokaz imam i prepiske. Nemoj da se lažemo - rekla je Ivana, dok je na pitanje o tome da li je možda pitao da lažno svedoči o situaciji imala da doda:

- Nebitno je sada. Ne intresuje me ta priča da svedočim, da ulazim između brata i brata - istakla je ona.

NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA BRATOM Prvo oglašavanje Ivane Šašić, nakon Bojanovog ulaska u Zadrugu

Printscreen

 

Kada je reč o njihovom razvodu i odnosu, Ivana je istakla da posle prevare koju je načinio, mora da ide dalje, te i da je i dalje u kontaktu sa njegovom ljubavnicom.

- On je uradio to što je uradio, prevario me je, ja sam u kontaktu i dalje sa tom ženom. Meni ona ništa nije kriva. Nije bio savršen, ali sam ja, kada si u nekom periodu svog života jeo g, onda ga damski jedeš i gledaš kako ćeš da izađeš iz svega toga. Učinio je to što je učinio, došlo je do razvoda. Mi smo bili u kontaktu, zvao me je danima i noćima. Dolazio je u Šabac da se dogovori sa mnom vezano za "Zadrugu". Nemam ništa sa njim, ništa ne želim da imam sa njim i šta god da bude radio tamo, nema veze sa mnom - rekla je Ivana, pa je dodala:

- Srećna sam, sama sam. Nemam u životu ni razmišljanja o tome da mi treba neko i da ulazim u neke priče. Hoću da budem sada, da putujem i da budem srećna...Nisam više deo te porodice - dodala je Ivana.

NIJE U DOBRIM ODNOSIMA SA BRATOM Prvo oglašavanje Ivane Šašić, nakon Bojanovog ulaska u Zadrugu

Printscreen

 

Da li je to Vama nekako "hvala Bogu" što nisam deo te porodice ili se kajete što niste deo?

- Vreme će pokazati. Neću da ga pljujem, hoću svoj mir, bavim se svojim životom - rekla je Ivana.

Je l' taj Vaš mir podrazumeva da ste emotivno ispunjeni i da imate momka?

- Ne, pa ja sam u penziji (smeh). On je bio u zatvoru, posle toga nismo ništa imali, tako da sam ja već dugo, dugo u penziji. Ne bih menjaal svoj status, jer sam sebe zavolela na najbolji mogući način. Imam taj svoj duševni mir - rekla je Ivana.

SINOĆ JE NAPRAVIO LOM Evo kako je Brendon započeo prvi dan u Beloj kući

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading