POJAVIO SE SNIMAK INTIMNOG ODNOSA Anita Stanojlović progovorila o paklu kroz koji je prošla
Pink printskrin

Zadrugari su sedeli na kauču, te je tom prilikom Anita Stanojlović sa cimerima podelila kako je uhvatila bivšeg dečka da je vara.

Kako je ispričala, njoj je u svemu pomogla sestra, koja joj je poslala sliku da joj se bivši nalazi na bazenu, što je nju nateralo da upali lokaciju na telefonu, te ga je pratila. 

- Sa tim dečkom sam se upoznala na svadbi moje sestre. Smuvali smo se posle nedelju dana, hteo je nešto ozbiljno. Upalila sam mu lokaciju i pratila ga. Meni sestra pošalje sliku da je na bazenu sa nekom, on se šokirao kad me je video. Ja pozovem njegovog druga da me vozi kod njega na imanje - priča Anita i nastavlja:

POJAVIO SE SNIMAK INTIMNOG ODNOSA Anita Stanojlović progovorila o paklu kroz koji je prošla

Pink printskrin

 

 - Noću ti kučići lutaju po dvorištu, ja ušla unutra, ono kuče je moglo da me pojede. Nađem se sa njegovim drugom u Beogradu, zove on njega, ovaj ne sme da se javi. Posle par poruka mu ovaj šalje: "Javi se da vidiš se*s uživo", pa mu je poslao snimak kako je*e drugu devojku. Da, uhvatila sam dečka kako me prevario - ispričala je zadrugarka.

Podsetimo, za portal Republika oglasila se Anitina majka, koja je ispričala sve o ćerkinom bivšem dečku, sa kojim ima dvogodišnje dete.

ŠOK Pao sočan poljubac, Lil Brok ovako Maji poželeo laku noć, a ona se nije bunila 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading