UVEK ĆU MAJU DA PODRŽIM Nenad Aleksić Ša prvi nahvalio Marinkovićevu večeras
Printscreen

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša.

- Zvezdana sam odavno upoznao. Jako si prizeman, dobar i kvalitetan momak. Ti bi mogao mnogo da se hvališ, šta si prošao... Super si lik, takve su osobe sa kojima sam odrastao. Mislim da nema šanse da se posvađamo. Drago mi je da mogu da te poslušam kad mi daš savet. Mogu samo da te savetujem da ovo skapiraš kao psihološku igru, opusti se i polovi - rekao je Ša.

UVEK ĆU MAJU DA PODRŽIM Nenad Aleksić Ša prvi nahvalio Marinkovićevu večeras

Printscreen

 

- Pričam o Maji iz sezone u sezonu, ona je moja drugarica. Mi smo stvarno drugari, družimo se ovde i napolju. Ona me poštuje, ja je poštujem. Uvažava moje mišljenje i moj savet. Drago mi je što me posluša. Gotivim je i sve što radi. Mogu samo da kažem da je Maja neko ko se igra. Što se tiče Bilala, mislim da je veliki zalog Maja za mnoge. Podržavam je šta god da uradi, ja sam tu za nju i podržaću je. Maja zna šta radi, očekujte sve i svašta. Nju ću da ostavim. Zvekija poštujem, ali nju nema šanse da pošaljem - poručio je reper.

MILJAN VRAČEVIĆ OPLEO PO MAJI: Misli da vredi više nego što zapravo vredi, sve radi iz kompleksa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading