MAJU BI TRE*AO, A DRUGU BI ŠETAO Rat se prebacuje na Marka Markovića, zadrugari ga napali
Printscreen

Emisija ''Izbor potrčka'' sa Milanom Miloševićem, a rasprava Maje Marinković i Uroša Ćertića se nastavljala već neko vreme, te je ona u jednom trenutku doživela pomračenje i jasno svima stavila do znanja 'kako stoje stvari.'

- Meni je ovo jako zanimljivo... Čujem da su mnogi šokirani kako Marko ćuti i sedi, ali ne znam šta je tu čudno jer je ćutao i na sve uvrede upućene Staniji sa kojom je bio tri godine - rekla je Aleks.

Printscreen

 

- Moje ćutanje više nervira nego nečija priča - dobacio je Marković.

- Po meni ova njihova svađa ima više energije nego Markov i Majin odnos. Poznajem Maju i znam kada joj se neko dopada kako se ponaša... Sada je potpuno drugačije... Ne vidim nikakvu hemiju između njih. A Maja i Uroš su mi dosta energičniji - nastavila je Nikolićeva.

- Ne interesuje me čovek, neću da mi bude na grbači. Mi se nismo ni češkali ni dodirnuli, apsolutno nije bilo ništa. Družili smo se - skočila je Marinkovićeva.

- Mislim da je njihova svađa krenula mnogo ranije i pre nego što me je Uroš spomenio, rekla bih da to nema veze sa mnom - dodala je Aleks.

Printscreen

 

- Jeste Aleks u pravu, to je počelo ranije. Meni je bilo krivo samo zbog Miljana i sukoba sa njim - potvrdila je Maja.

- On ti nešto krije - dodao je voditelj.

- Ne krijem ništa, ja sam samo kasno shvatio da bi jednu tresao, a drugu šetao. Savetovao sam Milicu kao rođeno dete, a i Maji sam govorio ono što mislim - govorio je Miljan.

- Nemojte mene da mešate u sve ovo, ja nisam kriv ako se nekome dopadam, ali ja ne radim ništa. Ne gledam nikoga - pravdao se Marko.

MAJA KRENULA DA SE PRAVDA Ide po kući i pere samu sebe, šok

Komentari (0)

Loading