PRVE FOTOGRAFIJE KRISTIJANA I EMILA NAKON HAPŠENJA Golubović i Kamenov pušteni iz policijske stanice
E-stock

Tokom ranih jutarnjih časova, u Beloj kući, dogodio se nemili događaj, prilikom kojeg su Kristijan Golubović i Emil Kamenov nasrnuli na Uroša Ćertića.

Kako je u Zadruzi nasilničko ponašanje strogo zabranjeno, njih dvojica su hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz najgledanijeg rijaliti formata.

E-stock

 

Nakon što su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, na kapiji ih je sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina, a kaskader je odveden na zdravstvene preglede, kako bi se odradio lekarski izveštaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati delo i doneti odluku o daljem postupanju.

E-stock

 

Nešto kasnije, zatekli smo sada već bivše zadrugare kako izlaze iz policijske stanice, vidno ozbiljni i pretpostavlja se umorni od razgovora sa nadležnim organima.

Kako će se situacija odvijati, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi izveštaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja.

POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE UROŠA ĆERTIĆA Nakon okršaja sa Emilom i Kristijanom, kaskader završio u bolnici, evo kako je sad

 

Komentari (0)

Loading