POZNATO ZDRAVSTVENO STANJE UROŠA ĆERTIĆA Nakon okršaja sa Emilom i Kristijanom, kaskader završio u bolnici, evo kako je sad
Foto: Facebook

Kristijan Golubović i Emil Kamenov fizički su nasrnuli na Uroša Ćertića, što je rezultiralo njihovom diskvalifikacijom, a ubrzo potom Ćertić je izveden iz Zadruge i uputio se kao Urgentnom centru, a sada je poznato njegovo zdravstveno stanje.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Međutim, nakon što su napustili velelepno imanje u Šimanovcima, na kapiji ih je sačekala policija, koja je momentalno uhapsila Golubovića i privela Bugarina, a kaskader je odveden na preglede, kako bi se uradio lekarski izveštaj, na osnovu koga će tužilac kvalifikovati delo i doneti odluku o daljem postupanju.

Kako prenose domaće mediji, Urošu Ćertiću su nakon pregleda u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede, tačnije nagnječenje poglavine. Tužilaštvo u Rumi je naložilo da se dostavi Izveštaj, dok se sudija Prekršajnog suda izjasnio da nema elemenata prekršaja.

KRISTIJAN I EMIL NAPUSTILI POLICIJU Otkrili svoju stranu priče: Gde Uroš da nas tuži kad nema povrede, nisam hteo da ga prebijem

Komentari (1)

Loading
Van Halen

02.10.2022 22:37

Kaskadercic je dobio sta je trazio.