NEĆU DA PRAVIM SCENE Dalila progovorila o odnosu sa Lukom, pa priznala šta joj smeta
Printscreen

Dalila Dragojević  proslavila se u „Zadruzi5“ nakon što je javno prevarila supruga Dejana Dragojevića, a nakom što je njena ljubav sa Filipom Carem propla, ona je stupila u vezu sa Lukom Nikolićem. 

Sada je starleta iz Tuzle otkrila da je doživela neprijanu situaciju kada su njenom momku pred njom prilazile druge devojke. 

- Imala sam pre neku noć situaciju. Devojka nije znala ni ko sam, ni šta sam, ni da li sam sa njim. On je rekao: ''Upoznaj se sa mojom devojkom''. Da skačem i pravim scene, ne pada mi na pamet. Normalno sam odreagovala, moja rekacija je bila prirodna. Kod svake žene postoji ljubomora i to je normalno. Samo sam pružila ruku i predstavila se. Imaš devojaka kojima ne smeta ništa, prići će ako je naumila, takve nemaju osećaj - rekla je Dalila i dodala:

NEĆU DA PRAVIM SCENE Dalila progovorila o odnosu sa Lukom, pa priznala šta joj smeta

Foto: Printscreen/instagram

 

- Šalju mu non-stop poruke na Instagramu, ali to je normalno. Kažu gde je mene našao, Zadruga, standarno. On je meni sam rekao da mu je prednost što je sve pratio i zna kroz šta sam prošla. Meni je drago što njemu nije problem moje učešće u Zadruzi. Prošlost ne može da se ispravi, samo možemo da radimo na budućnosti - rekla je ona u emisiji „Magazin in“. 

MOGAO JE MENE DA UBIJE! Deniz Dejm otkrila da je sarađivala sa ubicom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorka

02.10.2022 13:17

Dalila u tebi je video kvalitetnu zenu i ne zamera ti nista. Cim te izgustira dobijas nogu.