KAO UTVARA GLEDA U MENE Maja Marinković otkrila sve o Ćertiću i njegovim emocijama, pa spomenula nju
Printscreen

U toku emisije "Gledanje snimaka" Maja Marinković i Uroš Ćertić nastavili su žestoko prepucavanje, a Aleksandra Nikolić tražila je reč da komentariše.

- David i Uroš su prijatleji i pre nego što smo ušli u "Zadrugu" Dejan, Uroš i ja smo sedeli. Momak je rekao Dejanu da će biti uz mene i da me neće dirati. Ja zato nikad ne reagujem kad on pogreši - govorila je Aleks.

Printscreen

 

- Je l' Uroš zaljubljen u tebe, Majo? - pitala je Ivana Šopić.

- Ne mogu da kažem, Matora zna - rekla je ona.

- Evo, rekao sam da bih bio samo sa Majom i poljubio sam je u glavu. Bio bih sa tobom, ne poričem i? - poručio je Uroš.

- To znam, znaju i drugi, nego to niko ne sme da kaže - rekla je Maja.

- Uroš i ja smo pričali na početku rijalitija i nije lepo da mene uvlači. Šta ima, može da kaže njemu, a ne mene da uvlači u te priče. Mogla si to da kažem, a da ne pominješ mene - govorla je Matora.

Printscreen

 

- Ti si rekla Urošu da ćuti za mnoge stvar, a da tebe uvaljuje kod Ivane. Ja osećam tu enegiju i zato sam se udaljila. Ja tebe ne želim, da sam htela da te imam, bio bi moj - dodala je Marinkovićeva.

- Majo, tebe svi gledaju kao s*ksualni objekat. Maja kad sa namunji, izašla je sa s*sama kao dudinje, normalno je da reaguju muškarci. Maja je dobar čovek, ja nju zato gotivim. Ja sam gore u ćošku i sve vidim i znam. Majo, ovde nisi u pravu. Uroš meni jeste rekao da nema simaptiju, da bi on sa tobom bio - pričala je Zorica Marković.

Printscreen

 

- Meni to smeta, ja sam osetila napadnu energiju. Malo, malo, pa kao utvara gleda u mene. Ljubomoran je. Rekao je: "Ja želim da uđem u vezu sa Majom, jedina je devojka sa kojom bih bio". Uveče on legne, gleda me, pričao i kovao me u nebesa. Nisam želela da dam lažnu nadu i to sam naglašava iz poštovanja, da ne bih rekla ovo što sam sad - nastavila je ona.

NAJEŽILA SE Uroš Ćertić razvezao jezik o Maji i Zvezdanu, otkrio sve, haos u emisiji

Komentari (0)

Loading