ZAPAMTIĆE MOJE REČI Maja uputila oštru poruku Dejanu Dragojeviću, haos u najavi
Printscreen

Maja Marinković je večerala sa Markom Markovićem i došlo je do novog peckanja sa Miljanom Vračevićem. Maja mu je zamerila što je stao na stranu Aleksandre Nikolić.

- Ko ti je dao osim mene i Bugarina? Zvezdan ti je dao 10. Od sad kad prolazim, da kažeš: "Gospodine Miljane, kako ste?". Jebem li ti mamu zrikavu. Kako te nije sramota? Ti se meni brecaš i vređaš me. Danas ustaješ za stolom, vređaš me u lajvu, govno jedno - prebacio je Miljan.

ZAPAMTIĆE MOJE REČI Maja uputila oštru poruku Dejanu Dragojeviću, haos u najavi

Printscreen

 

- Nisam te uvredila. rekla sam: "Pošto me onaj smrad (Dejan) napolju vređa, uzima mi oca u usta, priča kako smo incestoidna porodica" za šta ću da mu jebem mamu - krenula je Maja.

- A što diraš nju (Aleks), ne može ona to da reši - pitao je Miljan.

- Ne, ne, videćeš. Ni Car, ni Janjuš nisu rekli kao taj smrad, koji je ovde lomio glavu sam sebi jer ga žena vara i pravi žrtvom. Ta bar nije prodala veru za večeru i bolji je čovek. Ona je đubre, pa je đubre, a on je prikriveno đubre - dodala je Marinkovićeva.

- Ti si svesna da nisi normalna i uživaš u tome - rekao je Miljan.

ZAPAMTIĆE MOJE REČI Maja uputila oštru poruku Dejanu Dragojeviću, haos u najavi

Printscreen

 

- Svi znaju kakva sam ja, ja sam to što jesam, a oni su foliranti. Ja bar priznam. Ja sam normalna, što mi tako pričaš? Hvala ti na tome - odgovorila je Maja, pa nastavila:

- Da ti kažem nešto. Taj čovek mene napolju vređa i mog oca. Ja njega nisam vređala, posvađala sam se sa njegovom devojkom, to su ženske svađe. A zato što tako priča i ne bira način i sredstva, zapamtiće me vrlo dobro. Takve stvari se ne opraštaju - poručila je Marinkovićeva.

TAKI SE OGLASIO: Želim Marka za zeta, Maja i on su jako lep par

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading