OBRT U ZADRUZI  Marko Marković završio u krevetu sa ovom zadrugarkom
Foto: Youtube/Printscreen

Ana Spasojević se bacila na uređivanje Marka Markovića, sa kojim je zajedno u hotelskoj sobi, jer ju je maneken izabrao za omiljenu osobu.

Naime, Marko Marković je ovonedeljni vođa, te je završio u hotelskoj sobi sa Anom Spasojević, koja je jedna od devojaka, koje su u njegovom kokošinjcu i koje se bore za njega.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Spasojevićka koristi svaku priliku dok je sama sa Markovićem u hotelskoj sobi da mu se približi na svaki način, ne bi li iskoristila priliku da makar ugrabi delić njegove pažnje.

Ovom prilikom je Spasojevićka radila Marku "tretman lica" pincetom, tako što mu je čupala obrve i dlake. U jednom trenutku Marković je počeo da se žali kako ga boli, na šta mu je Ana obrusila. 

- Izdrži čoveče, jesi li muško ili nisi?! Nije valjda da te toliko boli? - pitala je ona.

- Nikad više mi nećeš biti moja omiljena ličnost, ako me unakaziš! Nikad više! Kad će više kraj! Uhh ne mogu više da izdržim - rekao je Marković.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ne mogu više da čekam! Sto posto ćeš da me unakaziš! - rekao je Marko.

- Ajde ti zamisli kako bi pucao i kako bi svašta nešto sa mnom, a u stvari ne možeš ništa - rekla je Ana,.

- U stvari ti sve to želiš, što ja zamišljam - završio je Marković.

Podsetimo od samog početka Zadruge 6 Marko Marković je krenuo sa zavođenjem mnogih devojaka, kojima se on takođe mnogo sviđa i koje polažu nadu da uđu sa njim u vezu u Zadruzi. Ana Spasojević je jedna od njih iz tog njegovog harema, u kome su između ostalog Milica Veselinović, Anita Stanojlović, pa i nova učesnica Slađa Lazić.

NE PIŠE MU SE DOBRO KADA DOĐEM Ermina Pašović stiže u Zadrugu 6, najavila haos Urošu Ćertiću

Komentari (0)

Loading