OMALOVAŽAVA DRUGE Ana Spasojević razočarana u Uroša Ćertića, pa osula paljbu po njemu
Pink printskrin

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje. Naredni su nominovali Predrag Lazić Peca, Anđela Ilić, Ana Spasojević i Jelena Golubović.

- Ja sam se možda razočarao u svog brata, jer skače kada ga neko provocira, ali smatram da je ipak nagora osoba ovde Uroš - kazao je Peca.

OMALOVAŽAVA DRUGE Ana Spasojević razočarana u Uroša Ćertića, pa osula paljbu po njemu

Pink printskrin

 

- Može da me razočara samo neko ko mi je drag ili mi je bio drag, to je Uroš. Ne mora da vređa druge i omalovažava ih. Ne znam koga zanimaju ulice, ko je odakle i šta radi. Razumem da je on iz Beograda, četvrto koleno, ja sam došla iz Smedereva, kakve veze ima? Eto - dodala je Ana.

- Devojka sa kojom sam se upoznala na lekarskom pregledu, koja mi je bila simpatična, a ovde me je razočarala. Prozvala je haljinu, koju sam nosila. Izjavila je kako ja nisam imala novca da kupim tu haljinu, a da mi je ona ustupila. Ja sam pre rijalitija ostala bez novca, zna se koliko žene brinu o svom izgledu. Neka se smeje ko god hoće. Mi imamo zajedničke poznanike, oni su mi dali tu haljinu. Ona je htela da nosi tu haljinu, kad je snimala sot. Ptali su je da li može da mi je ustupi, ona je rekla da može. Ne znam zašto činiš uslugu, ako posle govoriš - kazala je ANđela.

OMALOVAŽAVA DRUGE Ana Spasojević razočarana u Uroša Ćertića, pa osula paljbu po njemu

Pink printskrin

 

- Neko ko kaže da je zaštitnik žena, a vređa ih. On je i glup. Mislila sam da je Uroš pametniji, ali ne kaže se za džabe d aje sujeta iznad razuma. Neko ko je siguran u sebe, taj ne potencira odakle potiče i koliko ima. Ima nagomilanu frustraciju, kad mora da mora da iskopava, žargosnki rečeno, mrtve kosti moje babe. Predstavlja se da je nešto, a zapravo je sasvim suprotno. Pokazao je da je sujeta, da smao ide od mene do Adama, vređa žene - kazala je Jelena.

- Moj deka je bio jedan od ljudi je bio osoba koja se osnovala "Jugo banku" - kazao je Uroš.

BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ LJUBI VIKI MITROVIĆ Zadrugarka napravila opšti haos nakon što je javno objavila njihovu fotku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading