NEMAJU TRUNKE SAMOPOŠTOVANJA Izbačena zadrugarka razvezala jezik i otkrila šta se radi u Zadruzi 6, ne želi više da ćuti
Pink printskrin

Glumica Jovana Korbar napustila je rijaliti ''Zadruga 6'' u duelu sa Markom Markovićem koji je očigledno imao više podrške u odnosu na nju.

Naime, Jovana je na samom početku razgovora otkrila da su joj osećanja pomešana nakon napuštanja luksuznog imanja.

- Razočarala sam se. Trudila sam se da pričam sa svima, ali ipak nisam uspela sa svima. Malo je bilo vremena, a dosta ljudi. Nisam uspela da pokažem neke svoje kvalitete, ali sa druge strane i nisam razočarana jer mi je nedostajala porodica i što smatram da se nisam baš najsjajnije uklopila tamo - izjavila je glumica, a na pitanje šta misli o famoznom ''kokošinjcu'' koji Marko Marković ima oko sebe, Jovana je imala svojstven odgovor:

- Marko je zgodan, lep i pristojan momak. Sigurna sam da se dopada devojkama. Nije on tu kriv, svi mu ugađaju. Svi mu donose hranu, ručak, kafu. Njemu to prija. Svakako te devojke nemaju trunke samopoštovanja, jer ga jure. Njemu se po mom mišljenju ne dopadaju. Ne dovoljno da bi se odlučio za jednu - govorila je ona.

O sukobu Uroša Ćertića sa Necom, Adamom i Jelenom Golubović glumica krivi zatvoren prostor i različitost karaktera.

- Što se tiče svih svađa gledala sam da se držim po strani. Nisam htela da se mešam. Zatvoren je prostor. Mnogi se privatno ne bi našli u društvu drugih ljudi. Takve situacije su neminovne. Netrpeljivost je velika - prokomentarisala je glumica, a potom je otkrila i da li joj je neko od kolega glumaca zamerio što ulazi u jedan rijaliti:

- Mišljenja su podeljena. Biće kolega glumaca koji će mi zamerati ulazak Zadrugu, mnogima se to ne sviđa. Svakako ništa loše nisam uradila, tako da nema šta da mi se zameri - ističe ona.

- Što se tiče novih zadrugara daleko će da dogura Sneža sa kojom sam najviše vremena provodila. Dobar je čovek i iskrena osoba - pohvalila je glumica cimerku na kraju.

SVADBA U ZADRUZI, STIŽE 100 ZVANICA Isplivao snimak tajnog razgovora, sprema se spektakl kakav region nije video

Komentari (0)

Loading