ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU 6 Imala samo 1 posto glasova, čim je izašla, otkrila ovu tajnu zadrugara
Pink printskrin

Jovana Korbar napustila je Belu kuću sa samo jednim posto glasova, dok je Stanijin bivši dečko Marko Marković dobio čak 99 posto. Jovanu je u studiju dočekao suprug Denis.

- Rekao sam joj da me voli, da ću da je čeka i da se bori. Mogla je da pokaže mnogo više, ali dobro - rekao je Jovanin muž Denis.

Pink printskrin

 

- Uzbuđeno. Sa Markom ne mogu da se takmičim, tek će se dešavati zapleti oko njega - govorila je ona. - Kako je tebi bilo unutra? - dodala je Dušica.

- Nisam se snašla. Nije da nisam bila ja, ali nisam se osećala lepo da komentarišem druge. Ne želim da blamiram sebe i svoje roditelje. Ovo gleda moj muž i roditelji i vidim da se pravi problemi bez problema. Mene ne može da uvredi reč, ljude ne poznajem, nisu mi bliski. Ne bi mogle da me povrede reči, ali znam da bi povredilo mog supruga da mene neko omalovažava. Suzdržavala sam se jer sam videla da ne prihvataju kritike - pričala je Jovana.

Pink printskrin

 

- Hoće li se Marko odlučiti za neku od devojka? - upitala je Dušica Jakovljević.

- Nismo imali tokom boravka vreme da komuniciramo, a ova dva dana... pa mislim da se neće odlučiti. Vrlo je moguće da voli još bivšu - poručila je Jovana.

VOLELA JE OPASNE MOMKE Taki otkrio: Vozio sam Kseniju Pajčin taksijem, ona je uvek imala neku ludačku energiju

Komentari (0)

Loading