VOLELA JE OPASNE MOMKE Taki otkrio: Vozio sam Kseniju Pajčin taksijem, ona je uvek imala neku ludačku energiju
Foto: Dejan Briza

Radomir Marinković Taki ispričao je kako je upoznao pokojnu pevačicu Kseniju Pajčin.

On je otkrio da ju je nekoliko puta vozio dok je u Beogradu radio kao taksista, ali i da je često bila u društvu opasnih momaka.

Drugarčina

Printscreen

 

- Radio sam kao taksista tada, i jedno veče u automobil mi je ušla Ksenija. Ona tada još nije postala toliko popularna, ali je bila prepoznatljiva. Bila je drugarčina i imala je neku ludačku energiju, koju sam osetio čim je ušla u automobil - započeo je Taki i objasnio kako je njihovo poznanstvo teklo:

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

- U to vreme retko ko je imao mobilni telefon, nije bilo kao danas. Ksenija me je zamolila da je vozim da nađe da kupi karticu za telefon. Tako smo se upoznali, kasnije smo razmenili brojeve telefona i ona me je zvala kada joj je potrebna vožnja taksijem. Uvek je bila vedra i nasmejana, jedna izuzetno pozitivna osoba. Mnogo mi je žao što je tako tragično nastradala. Bila je inovacija i mislim da bi ona bila broj jedan i danas da joj se nije desila ta tragična sudbina - ispričao je Taki, koji se osvrnuo na društvo pokojne pevačice: - Filipa Kapisodu nikada nisam upoznao, ali sam je viđao i vozio sa opasnim momcima, volela je taj život - zaključio je Marinković za Kurir.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tragedija na Voždovcu

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život pre 12 godina, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji momak Filip Kapisoda. Kada je započela vezu sa Filipom 2008. godine, najveću podršku pružili su joj prijatelji Bane Dević i Goran Stojićević Karamela.

Veza Filipa i Ksenije bila je veoma burna i trajala je do proleća 2009, kada je on postao učesnik jednog rijaliti programa. Oni su se kasnije pomirili, a početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nezgodu na putu do njene vikendice.

Tada se mnogo spekulisalo da je to zapravo bio prvi Filipov pokušaj da oboje usmrti. Ksenija je ubijena 16. marta 2010. Njihova tela zatekla je Ksenijina majka Ljubica u stanu na Voždovcu.

SASLUŠAVANA ZA PROSTITUCIJU Ona se sada pojavila kao glavna zvezda spota bivšeg zadrugara Lazara Čolića Zole

Komentari (0)

Loading