PECA JE MENE SMIRIVAO Maja Marinković otkrila šokantne detalje veze sa Raspopovićem, a ovo javnost nije znala o starleti
Printscreen

Maja Marinković i Slađa Lazić sređivale su stvari u radionici. 

Naime, nova zadrugarka je ispitivala Maju kakva je u ljubavnim vezama i da li su joj sve bile turbulentne.

Printscreen

 

- Ja ovde vidim da šta god bilo i ako nekog pohvalim odmah te povezuju sa tim, sad će da krene priča. Ušla sam slobodna, apsolutno me ne interesuje ništa napolju šta može da se priča i šta može da se kaže. Tebi je ovo ful izdanje, kao dve Maje, jedna onakve i jedna ovakve. Kapiram da je to to, tvoji muškarci od tebe izvlače najgore - pričala je Slađa.

- Je l' te neko smirivao privatno, da budeš mirna? - pitala je Slađa.

Printscreen

 

- Pa jeste, sa Pecom. Imali smo svađu samo kad smo raskinuli. Ne znam koliko si gledala, ja nisam kačila slike na Instagram, kačila sam jednom u 15 dana. Kad su bile nominacije ja više lepših reči o sebi nisam čula u zadnjih pet godina, pa kažem da ćemo to da vidimo za dva meseca da li će tako da me hvale. Šta ih boli kurac za moje ljubavne odnose? Šta njih ja ugrožavam - govorila je Maja.

- Meni boli uvo šta mi drugarica radi, ko je njen dečko i sa kim se svađa, ako sa mnom imaš dobar odnos, to je to. Šta ja treba da radim? - nastavila je nova zadrugarka.

ODGOVARAĆETE Viktorijin bivši muž uputio skandalozne pretnje članovima produkcije nakon pokušaja bekstva iz Zadruge

 

Komentari (0)

Loading