HAOS U BELOJ KUĆI Ivana razbesnela Jovanu, ona zapenila od besa, nije mogla da se zaustavi
Pink printskrin

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" zadrugari su davali odgovore predstavnicima medija koji su bili gosti u studiju televizije Pink u Šimanovcima, a ovom prilikom Matora je otvorila dušu i progovorila o emocijama.

Naime, ovu temu otvorilo je pitanje Ivani Puzić na temu odnosa sa Matorom.

- Bilo mi je lepo, to je trajalo taj jedan i po dan i posle sam videla neke stvari. nisam htela da je uvredim, ali ona to traži, jeste posesivna je, ljubomorna, napadna, smarala me je i ja sam to upakovala na lep način, ali evo, je*iga. Ja sam ispala folirant i sve najgore, ta neka peckanja - rekla je Ivana, a potom otkrila da li i dalje postoje emocije:

HAOS U BELOJ KUĆI Ivana razbesnela Jovanu, ona zapenila od besa, nije mogla da se zaustavi

Pink printskrin

 

- Ne, ništa, sad me malo i nervira. Prokomentarisala sam da je jako ružno što je pričala bolestan brat. Ovo naše sad je normalan odnos - rekla je Ivana, a na pitanje kako komentariše to što Matora sumnja da je ona "pijun MC Aleks koji je poslat da se spanđa sa Matorom", Ivana odgovara:

- Čula sam to. To se povezuje verovatno jer smo iz istog mesta - rekla je Ivana, a potom se u razgovor uključila Matora:

- To nije moja ideja, Ana, Ša i ja smo sedeli,i rekla je da je u jednom razgovoru sa MC Aleks provukla kroz šalu da će poslati neku devojku da dokaže da sam ja psihopata. Prenela sam ono što je Ana meni rekla - rekla je Matora, a potom odgovorila na još jedno pitanje novinara Darka Tanasijevića - da li veruje da će se nakon još jednog u nizu razočaranja, pojaviti devojka koja će je prihvatiti sa svim njenim vrlinama i manama:

HAOS U BELOJ KUĆI Ivana razbesnela Jovanu, ona zapenila od besa, nije mogla da se zaustavi

Pink printskrin

 

- Da, mislim. Ja jesam u nekim situacijama bila kakvom me predstavljaju, ali ovih priča i emocija od četiri i po dana se stidim. Neću ulaziti u raspravu sa Bilalom, ne pada mi na pamet. Svako ko me bude nazavo psihopatom, a pritom sve te devojke koje to rade sa mnom neiskreno, za mene su one psihopate, a ne ja. Ja uđem, probam i stojim iza toga. neka bude da sam je pritiskala. Nisam imala emocije prema tebi, sviđala si mi se samo - rekla je Matora.

KARMA JE ČUDO Ovu pevačicu Ivan Marinković nije štedeo na Farmi, a sada je u sukobu sa Kristijanom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading