POVREĐENA MI JE SUJETA Matora se razbesnila, pa žestoko napala Bilala
Pink printskrin

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje. Naredna je nominovala Jovana Tomić Matora.

- Samo želim da kažem da mi je jako krivo jer sam se zbog Ivane, posvađala sa svojim drugom Urošem. Saznala sam juče, da se dopadaju jedno drugom. On i ja smo sve rešili, što smo imali. Ja samo smatram d ane kugiš i pravim neku priču, a zaista to ne radim. Povređena mi je sujeta, Uroša i mene čeka jedan razgovor. Juče sam saznala da ti se sviđa Ivana, kao i ti njoj, Ša je juče pokrenuo tu temu - rekla je Matora.

Pink printskrin

 

- Zato onda dođe Ša i kaže da se sprda - dodao je Bilal.

- Nikada nisam to rekao za ovu temu, kada nešto želim da iskomentarišem , to ću i da uradim. Meni je vaš odnos totalna glupost, fejk je totalno. Ne možeš da imaš toliko srce da voliš Uršu, Sandru i Ivanu. Stvarno mi nije jasno - kazao je Ša.

- Mogu, desilo mi se da mi se ona svidela nakon njih - rekao je Bilal.

- Nije poenta koliko je št atrajalo, nego da li jew bilo lažno ili ne. Gadi mi se sve lažano - kazala je Matora.

Pink printskrin

 

- Ne znam kako možeš mene da osuđiješ da sam lažna na osnovu svega ovoga, ti si se sve vreme češkala sa Aleksandrom - kazala je Ivana.

- Bilale, meni se ne sviđa jer si ti dolazio, krilio me, aznao si da mi se ona iskreno sviđa. Ona je pričala jednu stvar, govorila da se boji rekacije porodice, a onda je priznala da joj se sti sviđaš, nakon svega - kazala je Matora.

- Ja sam rekla odmah na početku d aneću biti sa tobom - rekla je Ivana.

Pink printskrin

 

- Mrzim kada je neko folirant, želim vam svu sreću, došla je i rekela nešto mom drugu, nakon 12h je sve to demantovala. Ja samo želim da se karte stave na sto, ništa drugo, izigrana sam - kazala je Matora.

OPLELA PO ZADRUGARIMA Sandra Rešić bez dlake na jeziku dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima

Komentari (0)

Loading