JADAN SI I BEDAN Neca nije birao reči, žestoko potkačio Uroša Ćertića
Pink printskrin

Zadrugari glasaju za najveće razočaranje. Naredni su nominovali Adam Labunski, Nenad Lazić Neca i Super Cveta.

- Ja ću da spomenem kaskadera. On je ovde ušao, prvo imao problem sa Bilalom, onda su se tu našli Neca i Peca, pa je došao do mene. Ponaša se kao terorista, nominujem Uroša - kazao je Adam.

- Ja sam emotivni terorista - kazao je Uroš.

Pink printskrin

 

- Nemam komentar, inteligencija ravna nuli - kazao je Adam.

Pink printskrin

 

- Ja imam da kažem da mislim ovde ima različitih tipova ljudi. Ja ne mogu da podnesem egoizam, Uroše, ti ćeš biti naveden jer si jedna beskrupulozna ličnost. Prljav si, namazan svim go*nima. Iskazuješ neke stavove koji su potpuni od svega onoga što ti govoriš. Uroš je najveći manipulator, umišljeni kaskader, jadan i bedan. Uvek ćeš biti u senci drugih ljudi. Zastupaš žene, a ideš na njih, ulizuješ se jačima od sebe, napao si Bilala, samo da bi se uvukao Kristijanu u bu*u. Nisi kapacitet, jadan si i bedan - kazao je Neca.

Pink printskrin

 

- Hvala što si rekla da si o meni promenila mišljenje. Ja sam imala o tebi mišljenje, koje nisam promenila. Mislim da si jako nesigurna, mislim da ovde nemaš prijatelje, ni sa kim se nisi uklopila. Ivan, bivši Sofijin momak za koga sam čula da je lomio krevete, govorio kako će biti sa svakom devojkom, ne kažem da takav treba da budeš, već te nigde nema. Dva puta si se oglasio po pitanju Sofije, nisam se razočarala u tebe, kao u čoveka, nego kao učesnika - rekla je Cveta.

- Došao sam da pokažem totalno drugačijeg sebe - kazao je Ivan Nešković.

OMALOVAŽAVA DRUGE Ana Spasojević razočarana u Uroša Ćertića, pa osula paljbu po njemu

Komentari (0)

Loading