SPLAČINA I ZMIJA Žestoke uvrede na račun Dalile Dragojević u programu uživo, kontroverzni zadrugar nije birao reči
Printscreen

Kristijan Golubović je u svom izgleganju uporedio Maju Marinković sa drugim učesnicima, a osvrnuo se i na Dalilu Dragojević i Filipa Cara. Tom prilikom je isprozivao Majinu žestoku rivalku, a Dalilin i Carev odnos je nazvao "bolesnim".

Iako je nova sezona rijaliti šou programa "Zadruga 6" već uveliko počela, i dalje se komentarišu učesnici iz prošle sezone.

Naime, Kristijan Golubović je komentarisao Maju Marinković i tom prilikom se osvrnuo na njeno prošlogodišnje učešće, kao i na aktere ljubavnog trougla (ili čak četvorougla).

- Kao Maja voli Cara... Reći će Maja na kraju koga je volela i kakva je to ljubav bila, a vi sami znate - ovde su se krečili zidovi sa raznim materijalima iz kuhinje i krvlju. Ta ljubav ju je koštala najviše i neopisivo je da čovek kao kromanjonac izgleda i da je osvojio ovo pedantno srce... Svi je gotivimo na neki poseban način, iako nam se zgadila nekim postupcima... - započeo je Kristijan svoje izglaganje, pa uporedio Maju sa Dalilom Dragojević:

- A ono drugo je splačina... Ako vi možete sa burmom na ruci da se karate sa nekim drugim i da nemate skrupula ni gram... Što bismo to poredili sa ovakvom "turbulencijom"? Gledamo, uživamo tih sat i po - dva, gledamo lepe devojke, kao Maja, i sad neku što je do pola glave iscrtava neke obrve, što da im dajemo na značaju? Cela je priča žrtva, patetika, demagogija. Kad nema tigrova, dođu neke hijene, zmije, gubavci i odnesu pobedu! "Jao jadna", "jao jadni", ostavljeni, zaboravljeni? Dokle više te kvazi-ljubavne priče? - rekao je Golubović.

SPLAČINA I ZMIJA Žestoke uvrede na račun Dalile Dragojević u programu uživo, kontroverzni zadrugar nije birao reči

Printscreen

 

- Jel si i ti šokiran informacijom koju smo čuli da Car juri Dalilu da se pomire? - pitala ga je voditeljka.

- Ma nema šanse, oni će se miriti, a na kraju ćemo videti Aleksandru i Cara, a Dalila da uđe u lezbejski odnos sa Majom. To je toliko nenormalna priča i svi su do te mere naprženi na rijaliti šou - rekao je Kristijan.

TUČA ROBERTA I BOŽE Obezbeđenje momentalno uletelo na imanje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading