KRISTIJAN SE OBRATIO TRUDNOJ VERENICI! Golubović nakon tuče ne može da dođe sebi, imao poruku i za produkciju (VIDEO)
Printscreen

Kristijan Golubović se se obratio svojoj trudnoj verenici Kristini Spalević i izvinio joj se nakon jezive tuče koja se dogovodila danas na imanju kada je nasrnuo i pretukao Uroša Ćertića.

Naime, kao što se može čuti na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, Golubović je Kristini poručio da se ne sekira, a takođe joj se i izvinio što nije ispunio obećanje.

- Nemoj da se sikiraš, čekam da vidim šta će biti. Vidi za svadbu i javi da znam da li si dobro, da li si bila na ultrazvuku. Videla si kakva je situacija, malo sam bio nervozan, krivo mi je zbog makedonca. Moje mišljenje je da će mali otići, da neće ostati ovde. Ja prepoznajem taj pogled. Ne znam da li sam postupio dobro, nisam održao reč koju sam ti dao, znaš me, izvini. Nisam imao nameru da te nasikiram. I za manje su me izbacivali, mogu samo da pošalju pismo i da me izbace napolje - rekao je Kristijan između ostalog.

Podsetimo, nakon što je došlo do žestokog sukoba između Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića na kojem je Golubović nasrnuo na Ćetića pa je obezbeđenje moralo da reaguje, Veliki šef je doneo hitnu odluku da kazni Kristijana i oduzme mu honorare.

POVREĐEN JOŠ JEDAN ZADRUGAR! Ovaj detalj ste svi propustili u jeku stravične tuče Kristijana i Uroša 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Visnja

21.09.2022 09:39

Ne bacaj pare na privatne lekare! A nekad je trosio 1000 evra dnevno! To je on pricao.