PRAVIO HAOS NA ZLATIBORU, BILA JE I POLICIJA Otkriveni šokantni detalji o Bebici i Miljani, Kulići potpuno raskrinkani
Masanori Jošida

Lazar Čolić Zola je gostujući u emisiji progovorio o prašini koja se podigla zbog video-poziva koji je imao s bivšom devojkom Miljanom Kulić, dok je ona bila u bolnici, a tada se umešao i Bebica.

Naime, bivši zadrugar se dotakao i njegovih pretnji, a onda obelodanio potpuno nove detalje.

- Nisam saznao da li je Deniz promenila pol. Zove me neka devojka na telefon, a pre toga sam imao frku s Deniz kad me je polila. Zove neka baba u emisiji i kaže da ima proverene informacije da Deniz bila muško. Ja sam celu emisiju mislio o tome da mi je muško p*pu*ilo... Pogubio sam se totalno - rekao je Zola u emisiji "Pitam za druga", a onda se osvrnuo na pretnje koje je dobio od Miljaninog dečka Nenada Macanovića Bebice, nakon video-poziva s Miljanom.

Foto: Alo ilustracija

 

- Dok je ležala tamo, čuli smo se. Posle me je zvao njen biznismen, multumilioner da mi kaže da je ne uznemiravam. Nešto mi je pretio on, ja sam prekinuo vezu. Posle sam video da su on i njegova tašta nešto pričali o meni, pa sam se ja uključio u emisiju da objasnim da nisam uznemiravao Miljanu, imao sam dokaze za to. Miljana me je čak zvala tokom tog razgovora da odem kod njih u goste. Zamislitite to. Mariji i Bebici preporučujem da me ne smaraju, da me ne diraju - otkrio je bivši zadrugar, a onda prokomentarisao glasine da je Bebica navodno zaprosio Miljanu.

- Ne znam, prvi put čujem to sada. Ne znam šta da kažem... Razmišljam gde je prsten maznuo. Čuo sam da je maznuo neki sat na Zlatiboru, bila im je i policija. Cirkus! - rekao je Zola.

PONOVO UDARA NA FILIPA CARA Kristijan brutalno izvređao bivšeg zadrugara, Golubović se ne smiruje

Komentari (0)

Loading